Viata la teatru #1

După ce am povestit câte ceva despre parada care se va desfăşura în dată de 1 iunie la Petroşani, am rămas surprins că şi vouă vă place o astfel de iniţiativă, aşa că am decis să vă spun cum a fost la prima zi de repetiţii. A fost fain. În trei cuvinte am rezolvat totul, chiar aşa a fost, nici nu mă aşteptam să fie aşa. De data aceasta au fost şi majoritatea actorilor care ne vor reprezenta la paradă în câte un car alegoric. După ce am mai discutat câte ceva cu coregraful am dat bătaie şi am început să facem repetiţii.

Din cauza că sala de teatru era foarte plină, nu aveam loc toţi pe scenă aşa că am împărţit totul în două grupe, iar eu fiind în prima, după toate acestea am dat drumul la treabă. Coregraful ne-a prezentat foarte rapid ce trebuie să facem, toată sala a început să râdă când a văzut ce mişcări trebuia să reproducem, niciunul nu ne imaginam că putem face şi noi aceleaşi lucruri. Dar spre surprinderea mea, după 20 de minute a început să meargă foarte bine iar marea majoritate am prins mişcările de care vom avea nevoie, evident când ne ieşea o mişcare mai complexă eram aplaudaţi de cei rămăşi pe scaune, a fost super !

Concluzia este una mai ciudată, nu este cu o întrebare cum v-aţi obişnuit, ci un îndemn. Încercaţi să mergeţi la cât mai multe astfel de activităţi pentru că nu veţi regreta, nu aveţi nimic de pierdut şi chiar teatrul este un loc foarte bun de divertisment 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *