Vaai

Ceva asemănător ca în titlu eram ieri și puțin azi dimineață, am avut un fel de răceală sau ceva asemănător, dar nu era chiar o răceală, semăna mai mult cu o durere groznica de cap care te ajută foarte mult să-ți pierzi cheful de a mai face ceva. Ieri nu știu, parcă eram pe moarte, deobicei îmi place să dramatizez lucrurile, mă face să uit de durere :), mă gândeam deja cum o să fie slujba de înmormântare și cum o să mor, toate astea doar de la o durere de cap, ciudat, nu?

Aș fi vrut ieri să îmi bat puțin joc de durerea aceea doar că am renunțat, defapt ea își bătea joc de mine, în fine, ieri a câștigat, doar că azi e 1-1. Ce bine te simiți când nu mai ești bolnav și revi la normal, asta te face să te gândești cât de importantă este sănătatea în viața noastră, ar trebui să avem grijă de ea pentru a nu ajunge la probleme de orice fel. Parcă nu îmi vine să cred, parcă am reînviat, o stare de bună dispoziție, ce ar putea fi mai frumos decât atât?

PS: Până acum am 3 modele de logo, dacă doriți puteți să mai trimiteți, cât de curând îl voi alege pe cel mai frumos.

Voi ce ați făcut în weekend? Cum vă simțiți când scăpați de răceală? 

14 Comments

 1. Răspunde

  am norocul ca nu racesc in perioada rece… la mine la vara o sa auzi , cand toata lumea nu mai poate de cald… eu vreo saptamana o sa fiu cobza :))

 2. Răspunde

  Nici eu nu m-am simtit bine zilele astea, dar incet incet trece. 😀

 3. Răspunde

  Nu am mai racit de iarna trecuta, desi iarna asta stateam si in tricou la -10 grade fara sa patesc ceva. Dar de obicei, racesc in cele mai tampite momente. Si cand sunt racit, incerc sa ma comport exact ca si cum nu as fi.
  In wekendul asta m-am apucat sa citesc o carte si vreau s-o termin azi.

 4. Răspunde

  Eu din fericire nu sunt racit, am lucrat putin la blog si m-am odihnit, pentru ca vineri seara am fost in club.:D

 5. Răspunde

  Nu ma mai racit de mai bine de 10 ani si asta pentru ca sunt mare fan de usturoi si ceapa 😀

 6. Răspunde

  Multa sanatate, Lucian. N-am mai racit de-o vesnicie asa ca nu-mi mai aduc aminte care sunt sentimentele de dupa. :)) Cred ca de eliberare, de fericire maxima.
  Cu treburi, cu noul aparat foto…

 7. Răspunde

  Eu am racit acum 2 saptamani, dar si acum am nasul infundat…

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *