Update PageRank

Am scris pe twitter de vreo două ori că în curând va începe din nou nebunia şi maratonul de articole despre PageRank, aşa că, m-am decis ca de data asta să fiu mai şmecher şi să scriu printre primii despre aşteptări şi aşa mai departe :)).

Ultimul update a fost în data de 04 februarie, atunci am reuşit să ajung într-un timp destul de scurt la nivelul 2, adică în o lună şi 4 zile. Atunci am rămas şocat când am verificat, nu mă aşteptam să reuşesc să ajung la rank-ul acesta, la 1 chiar mă aşteptam dar 2 deja mi se părea ceva de genul SF. La momentul respectiv, mi s-a spus că am fost favorizat de Google pentru că am avut site-ul nou intrat în joc, nu ştiu ce să zic, am foarte puţină experienţă în domeniu, dar nici nu prea mi-am bătut capul cu optimizări, SEO şi alte cele, nici nu prea am căutat informaţii aşa multe şi nici prea documentat nu-s.

Iar acum să vorbim la viitor, prezicerea pentru următorul update este pentru 27 iunie – 7 iulie. La acest update nu aştept foarte mult, nu ştiu dacă voi avea norocul să urc până la 3, dar nici ghinionul (sau nenorocul), să scad, spun asta pentru că am rămas la acelaşi nivel ca în februarie.

Voi ce aşteptări aveţi?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *