Unii bloggeri si-au tras un caracter foarte jegos

În general sunt cei care comentează pe blogurile mai cunoscute de pe la noi. Comentează în aşa fel încât uită că şi ei au blog, dar mai mult decât atât, au unul foarte, dar foarte foarte slab.

Se mai întâmplă să mai satirizeze din când în când Zoso pe câte cineva, iar bloggerii, crezându-se într-o oarecare măsură superiori că au o asemenea facilitate de a se da mai rotunzi, chiar o fac. Însă uită că şi ei, poate sunt chiar în aceeaşi ipostază. Dar dacă nu se scrie nimic despre ei, treaba stă bine şi cu toţii suntem fericiţi.

Însă uită că cel care comentează o poate face, statutul său este foarte determinat. Însă un terchea-berchea care are blogul plin de advertoriale, mesaje de 2 lei şi mai ştiu eu ce, ar trebui mai degrabă să-şi vadă de treaba lui, nu să-i pese de restul.

Şi de fiecare dată, dar de fiecare dată, cei în cauză au ceva de comentat. Unde erau zeii.

Ah, era să uit, mai avem o categorie. Ăia care se cred mai inteligenţi. Sunt curios de unde domnul cunoaşte atâtea lucruri despre mine, dar mai ales, de unde ştie că româna este limba mea maternă.

Zic că mai bine fiecare trebuie să rămână la tigăile lui.

Viorel Constantin Copolovici crezandu-se inteligent

Dar îl înţeleg până la urmă, toată lumea este împotriva lui.

Viorel Constantin Copolovici simtindu-se atacat

16 Comments

 1. Adi

  Răspunde

  Oh, e categoria aceea de tipi tari in gura doar in spatele unui ecran.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Cam da. Mai sunt si persoane carora li se cunoaste identitatea, dar nu sunt in ipostaza de a pune la zid pe cineva care, dupa parerea mea, sunt niste persoane oarecum mai valoroase decat ei. (din punct de vedere al blogosferei)

  • Răspunde

   Nu mai exagere nici tu Adi, că nu ești atât de amenințător încât să îi fie frică cuiva să-ți spună ceva în față, este doar părerea omului, eu de exemplu sunt de aceeași parte cu Luci când vine vorba de dezvoltarea personală, dar poate am păreri comune și cu acel Copolovici.

 2. Răspunde

  Ce treabă are un caracterul cu blogul? Nu putea să aibă aceeași părere și fără să aibă blog?

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Cand ai o afacere care nu merge tocmai bine, nu cred ca esti in situatia in care poti sa spui despre alta ca este o afacere slaba. Dupa rationamentul asta am mers.

   Un simplu om fara blog poate pana la urma sa zica orice, nu prea conteaza parerea lui intr-un asemenea context.

 3. Răspunde

  dacă un blogger face treaba asta de mai mult timp decât tine și are păreri diferite, nu înseamnă că el are dreptate, asta este și ideea în blogging, dacă toți am avea aceleași păreri, de ce am mai avea atâtea bloguri?

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Scrie acum pe blogul tau un articol in care sa spui despre Arhi ca este un blogger slab. Esti in situatia in care poti sa spui asta?

   • Răspunde

    nu m-am referit la parerea lui despre calitatile tale de blogger, m-am referit la parerea lui despre ce postase arhi…

    • Luci Florescu

     Răspunde

     Ah, credeam ca faci referire la prima parte a postului.

     Pai e si normal ca nu toti avem aceeasi parere, insa mister nu are niciun argument asupra lui, doar asa, afirmatii nefondate.

     Poate nici mie nu-mi place ficatul lui de vitel cu ceapa in sos de coniac, insa zic care-i problema, nu ca are o problema cu capul.

 4. Răspunde

  Nu vreau sa par din acea categorie insa zoso nu mi se pare nicidecum cel mai bun blogger,poate cel mai citit,vad ca l-ai dat ca exemplu.
  Referitor la subiect m-am trezit si eu pe blog cu specimene de genul si isi mai faceau si reclama pe spatele meu.Cel mai bine cauti un plugin de BAN si treci la facut curat..mi se pare si normal,blogul meu,proprietatea mea,deci eu definesc regulile nu?Și advertorialele astea…sunt numai o sursa de facut bani,daca vrei sa fii un blogger bun uite ia exemplul lui Cabral ceva bine aranjat fara reclame enervante si porcarii de genul 🙂 … asta e parerea mea.

 5. Ana Mariella Chen née Dózsa

  Răspunde

  Buna ziua. Ma bucur ca am descoperit articolul asta. Mai sunt si altele? Ma intereseaza. Astept pe privat sau pe contul Facebook.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *