Unde se duc lampioanele?

Deci cât m-a putut frământa pe mine întrebarea asta. La zilele oraşului Petroşani s-au dat drumul, au decolat, sau orice alt termen se foloseşte pentru lampioane, peste 300 de bucăţi. Posibil să fi fost chiar mai multe, dar este o pură aproximare inocentă, nimic mai mult.Unde se duc lampioaneleÎncă de anul trecut a început moda asta de a expedia pe cer o prostie de hârtie în flăcări, pentru a omagia un eveniment sau orice altceva. Sau mă rog, de distracţie. Adică în fiecare seară am văzut pe Facebook cel puţin un lampion lansat, şi bănuiesc că nu în fiecare seară este un eveniment foarte important.

Doar câteva evenimente care s-au produs din cauza lampioanelor:

1. Anul trecut, mai exact pe 1 iulie au ars aproximativ 50.000 de tone de hârtie, asta după ce un lampion a aterizat exact într-un centru de reciclare situat în Anglia.

2. Pe acest link veţi găsi povestea unui domn care a pierdut doar 4000 de lire din cauza unui singur lampion.

3. Animalele sălbatice sunt afectate de către lampioane. Lampioanele nu sunt de mâncat, însă animalele nu ştiu asta.

4. Bine bă, în România nu se întâmplă d-astea. Ei nu? No că avem şi în România, link aici. Un acoperiş a luat foc din cauza unui lampion, noroc cu vecinii.

5. Tot din România. Povestea cineva că era aproape să-i ardă cortul un lampion, dar din fericire a fost pe fază.

6. “Un mic incendiu din cauza lampioanelor”

7. Şi de ce să nu recunoaştem, se pare că de când a reînceput moda lampioanelor, tot mai multe persoane au relatat că au văzut OZN-uri.

Şi multe altele.

Ştiu că un lampion este mai ieftin decât un pachet de ţigări. Dar eu prefer ţigările.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *