Un mic ajutor blogosferic

Recent am vorbit despre avantajele (şi poate dezavantajele) pe care le are un ebook reader. Din comentarile pe care le-am primit şi din ce am mai studiat am ajuns la concluzia că mi-ar fi foarte de folos dispozitivul acesta. Aşa că, în imediata perioadă îl voi cumpăra. Însă, pot face asta şi gratuit.

Am mai primit un task suplimentar de la BCR, şi acum, ca premiu este un eBook Reader Amazon Kindle. Zic că este o bună oportunitate de a îl câstiga, şi nu cumpăra. Versiunea care este aruncată în joc este cea cu WiFi şi dacă am observat bine fără reclame.

Misiunea noastră ar fi să aducem cât mai mulţi tineri să completeze un chestionar cu privire la cariera şi comportamentul financiar, iar cel care aduce cei mai mulţi va câştiga premiul.

Însă, m-aş bucură foarte mult dacă ar completa acel sondaj toată lumea, are numai 13 întrebări, şi multe la care necesită doar o bifă. Nu contează dacă sunteţi tineri sau nu, chiar se poate răspunde din experienţă :). Dacă vreţi să daţi o mână de ajutor, linkul e acesta – sondajul s-a terminat!

Şi nu în ultimul rând, la ultima întrebare unde se cere numele celui care te-a trimis către acest sondaj, să scrieţi numele meu, Florescu Lucian Alexandru.

Mulţumesc mult 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *