Un mesaj pentru toti cei care au un blog gazduit pe o platforma gratuita

Cu care să-ncep? Hai cu WordPress.com, că sunt ultimii care m-au dezamăgit.

Wordpress.comWordPressiştii mei, majoritatea blogurilor nu au foarte multe articole, de comentarii ce să mai zic. Însă sunt şi multe excepţii, există multe bloguri faine care sunt făcute pe WordPress.com, care au conţinut fain, dar oamenii ăştia refuză cu desăvârşire să dea şi ei 100 de lei pe an. 100 de lei doar, pe blogurile alea cu siguranţă petreceţi ceva timp, nu-s bani pierduţi deloc.

Nu-i deloc problema mea, dar să ştiţi, n-am să vă mai comentez, nu pentru că nu vreau, ci pentru că platforma aia mă urăşte. Am o singură adresă pe care o folosesc la comentarii, iar cu ea am şi eu un amărât de cont pe WordPress.com. Şi mereu mă obligă ăştia să mă loghez, MEREU.

Acum ce să crezi? Păi cum umblu eu din floare-n floare, pardon, din site în site, mai uit parolele, aşa cum se face, platforma aia este blestemată, întotdeauna uit parola. No, eu refuz să mai dau încă o dată click pe butonul ăla să-mi recuperez parola. Repet, refuz!

Blogspotiştii mei, voi sunteţi puţin mai ciudăţei decât Wordpresiştii, 3 din 5 site-uri făcute pe Blogger sunt pline de fluturaşi, chestii roz, lucruri mişcătoare sau text cu flăcări. No, dacă ai un asemenea blog ai scăpat, nu cer nimic de la tine.

Însă există şi alte categorii, iar nea Daniel îmi vine acum în minte. Auzi, îţi mai aminteşti cât scandal mi-ai făcut acum vreo doi ani că nu puteai să comentezi pe Tzava.net?

Sigur îţi aduci tu aminte, nu cred că stai prost cu memoria.

Ce te-ai gândit să faci? Îţi tragi un blog nou pe Blogger, îţi iei domeniu foarte frumos, dar nu-ţi mai cumperi un biet de host. Că nu-ţi trebuie. Iar acum sunt sigur că ştii cât de urât este să comentezi pe platforma aia, dar vrei să faci o adevărată aventură, de cei ai mai pus şi captcha aia?

Păi e frumos?

Gândiţi-vă doar cât timp le daţi de trăit în plus cititorilor cu o mică investiţie.

(sursa foto)

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *