Tu cum reactionezi?

Voi cum reacţionaţi când vi se atrage atenţia cu privire la anumite lucruri? Spre exemplu atunci când greşiţi cu ceva, sau nu faceţi ceva complet, renunţaţi la orgoliu sau continuaţi să afirmaţi că ceea ce faceţi este corect sau să răspundeţi cu “fă tu mai bine”.Tot mai des observ că lumea începe să facă mare scandal pe treaba asta, mulţi îşi dau aere de superioritate şi dau dovadă de o încredere de sine exagerat de mare.

Nu mai poţi să faci o remarcă în ziua de azi că lumea-ţi sare-n cap, când defapt vrei să dai o mână de ajutor defapt primeşti înapoi un ţipăt, nu ştiu de unde atâta sălbăticie, e ceva grav dacă cineva îţi spune că ai putea face ceva mult mai bine? De unde au început unii să se creadă prea buni, mai buni decât sunt ei, de ce nu suntem şi noi mai receptivi?

Când vine un om şi îţi trimite un link cu o părere despre activitateata ta, cum reacţionezi, iar respectiva părere este defapt un sfat? (iar părerea este chiar a omului).

17 Comments

 1. Răspunde

  Îţi urmăresc de ceva timp blogul, dar doar acum m-am gândit că ar fi timpul să-ţi las şi un comentariu! Când gresesc sau fac un lucru incomplet, îmi recunosc greşeala, dar când sunt acuzat pe nedrept, ceea ce se întâmplă de multe ori, îmi sare muştarul imediat:))

 2. Răspunde

  Am patit si eu acest lucru, am facut sugestii si am vrut sa dau o mana de ajutor… am vrut sa ajut o blogarita care iti comenteaza blogul, i-am vrut da sfaturi si s-a speriat cand i-am zis ca are o eroare la tema…

   • Răspunde

    A spus ca ii vreau raul, cand i-am spus de o eroare sql mi-a dat ignore, o fatuca care iti comenteaza pe blog, nu vreau sa ii dau numele deoarece se va supara.

    • Răspunde

     Nici nu ma interesa numele, si mie pe vechiul blog imi tot zicea cineva ca-i da eroare cand scrie niste comentarii :)), probabil el m-a facut sa doresc mai repete sa emigrez de acolo.

 3. DRPCIV

  Răspunde

  În general este bine să fii la toate rece, să judeci raţional şi să apreciezi fiecare moment de calitate. Modestia este în spatele oricărui caracter. De aici pornesc toate…

 4. Răspunde

  In principiu iau în considerare orice observaţie sau sfat…, analizez să văd unde am greşit şi incerc să mă corectez … dacă pot 😉 dacă nu las pe altu’ mai breaz 😀
  Acu’, până la urmă, a greşi e omeneşte, numai cine nu munceşte nu greşeşte (zice o vorbă), iar noi facem greşeli tocmai pentru a avea de unde trage învăţămintele de rigoare… zic şi io…
  Dacă dau peste unul d-ăla plin de sine si de ifose, cu aere de superioritate, cum zici tu, ce altceva pot să fac în afară de a-l ignora… de ce să mă enervez degeaba…

 5. Răspunde

  În viață poți să înveți și de la un copil de 5 ani. Nu e nimic rău în asta.

  Totuși orice sfat/sugestie este bine să-l treci și printr-un filtru propriu.

 6. Răspunde

  In materie de blog si trafic sunt cam paralela asa ca orice sfat e bine primit. Poate cineva sa ma sfatuiasca cum sa ajung in top 100?:))sau macar 1000…

 7. Răspunde

  sfaturile sunt ok numai pana la un punct. cand au depasita bariera impusa de indivi… devin deranjante

 8. Răspunde

  Mie intotdeauna mi-a placut sa invat de la altii, in online mai putin pentru ca lumea nu e atat de dispusa sa te ajute, aici mai tot am invatat citind, dar in viata de zi cu zi am invatat multe de la altii si chiar mi-a placut sa fiu corectat in cazul in care am gresit.
  Si la munca, chiar daca sunt intr-un post de coordonare, intotdeauna am stat si am ascultat si parerea celorlalti ca toata lumea sa fie multumita cat de cat.
  Zic cat de cat pentru ca niciodata nu vei multumi pe toata lumea, mereu va fi cineva invidios!!!!!

 9. Răspunde

  Nu le stiu pe toate, ce spun eu nu e tot timpul corect, de asta ii mai ascult si pe altii.

 10. Răspunde

  Daca am gresit, iar cineva imi atrage atentia, accept sfaturile si fac asa cum imi spune el/ea, dar daca imi reproseaza cineva un lucru pe care nu l-am facut, atunci iese scandal mare.

 11. Răspunde

  Accept orice parere, desi nu-mi e pe plac sau sunt sigur ca e gresita din respect pentru cei care o formuleaza.
  Observ ca pustimea e din ce in ce mai nesimtita si nu accepta nicio parere, desi stiu ca gresesc, te mint pe fata si neaga totul.

 12. Răspunde

  Sunt ok cu sfaturile si criticile atata timp cat sunt pertinente.Nu imi place sa mi se spuna ce sa fac sau sa fiu luat la misto.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *