Tu cum iti tratezi dependenta?

Da, a venit momentul să vorbesc despre singura mea dependenţă pe care o am până acum, sucurile în general, dar pentru că la acest capitol sunt mai pretenţios, am o slăbiciune faţă de Pepsi. Nu este chiar un viciu care poate să afecteze pe alţii cum sunt ţigările, alcoolul sau drogurile de orice tip, chiar pe nimeni nu afectează asta, dar cu timpul, dacă această băutură este consumată cu regularitate poate provoca diferite boli foarte grave.

Această băutură răcoritoare are foarte multe ingrediente care pot provoca cancerul, am înţeles că acum ceva ani, s-a dat o lege cu privire la aceste băuturi, adică să se scrie pe etichetele lor la fel ca pe pachetele de ţigări, despre efectele nocive care le lasă asupra organisumului, dar acum sunt curios, câţi dintre fumători s-au lăsat doar pentru că au apărut acele fotografii pe ţigări? Nu cred că tipul acesta are ceva randament, adică dacă la ţigări nu prea a prins, cum ar prinde la Pepsi?

Gustul care îl are este chiar foarte bun, de aceea a devenit băutura mea preferată. Dar pe această chestie se face mare vâlvă. Care este băutura voastră preferată? 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *