Top 10 cele mai căutate teme WordPress gratuite

Pentru orice site, tema este foarte importanta deoarece un mare procent din vizitele site-ului sunt datorate modului in care arata si in care a fost creata. De aceea, in momentul de fata cele mai bune teme sunt cele premium, insa aceasta nu este neparat o regula pentru ca in momentul de fata avem la dispozitie cateva teme gratuite si care pot fi foarte avantajoase, fie ca ne referim la modul in care se pot administra sau la aspectul sau fizic prin care atrage foarte multe vizite pe site.

De aceea, de fiecare data tine cont de faptul ca o tema este unul din criteriile importante daca vrei ca site-ul tau sa aiba succesul pe care il doresti. Prin urmare, ti-am si pregatit cele mai bune teme wordpress pe care le ai la dispozitie in mod gratuit si care pot fi foarte avantajoase.

Care sunt cele mai bune teme gratuite wordpress

#1 Chameleon

Aceasta tema, este cunoscuta prin modul in absolut toate culorile sale pot fi modificate fara un efort prea mare cu doar cateva modificari. Creata special pentru blogurile generale, aceasta poate fi folosita si instalata cu usurinta, motiv pentru care se afla in acest top.

#2 Aggregate

Numarul bogat de widgeturi reprezinta cel mai usor aceasta tema, insa nu poate fi singurul criteriu dupa care este caracterizata. Diversitate culorilor o fac speciala pentru persoanele de sex feminin, cele care o folosesc intr-un numar chiar mare.

#3 iNove

Aceasta tema sfideaza cel mai mare mit, mai exact este vorba de cel in care se recomanda ca doar temele actualizate sa fie folosite pentru proiectele online. Ei bine, aceasta nu a fost actualizata de cativa ani de zile dar care este folosita pe foarte multe site-uri.

#4 Vantage

Dedicata in special noilor afaceri care s-au lansat pe net, aceasta tema este o alegere excelenta deoarece nu este dedicata pentru a anumita nisa sau pentru un anumit domeniu de activitate si poate fi folosita pentru orice proiect.

#5 Spectacular

Tema  Spectacular poate fi potrivita pentru un site dedicat publicitatii online, asta avand in vedere faptul ca a fost creata special pentru a fi lansata in mod gratuit pe net. Ea are marele avantaj de a fi impartita in asa fel incat orice utilizator care cauta informatii din acest domeniu sa le poata gasi cu usurinta.

#6 Fusion

Aceasta, iasa in evidenta cu atuurile sale care fac referire la modul profesional prin care a fost creata dar si la faptul ca pentru un proiect nou online care are la baza lansarea unor servicii, este cea mai buna alegere. Si deoarece a fost optimizata pentru a putea fi folosita cu usurinta si de pe telefoanele mobile, este exact ceea ce foarte multi dintre noi aveau nevoie.

#7 Flexible

Chiar daca pana in momentul de fata in acest top nu am prezentat nici o tema pentru evidentierea portofoliilor, este timpul sa va recomandam Flexible drept cea mai buna tema gratuita care te ajuta sa iti creezi un portofoliu, cat mai profesional si intr-un mod cat mai placut.

#8 Sensitive

O alta tema profesionala, dedicata unui site de prezentare si care iasa in evidenta prin culorile sale inchise si placute ochilor. Totusi, nu trebuie sa omitem de faptul ca pe telefoanele mobile merge mai bine si mai usor decat o tema premium, ceea ce este de apreciat, avand in vedere ca oricine o poate folosi.

#9 Folder

Desi dupa nume nu iti poti da seama de faptul ca tema este creata special pentru site-urile fashion, aceasta dupa numarul de recomandari este cea mai buna varianta gratuita. Cu un aspect spectaculos, putin retro, Folder poate fi catalogata o tema foarte avantajoasa si cu care iti poti prezenta serviciile sau produsele din acest domeniu.

#10 Elisium

Chiar daca este pe ultimul loc, nu trebuie sa treci cu vederea peste aspectul sau fizic. Acesta, iti ofera chiar si un slide show si alaturi de designul sau profesional, este o alegere foarte buna, uneori fiind clasata peste multe teme premium. De aceea, indiferent ce serviciu vrei sa promovezi, aceasta este cea mai buna alegere.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *