Temă nouă v2

De când am anunţat că doresc să-mi schimb tema a trecut ceva, nu am găsit ceva ce să-mi placă, până am dat peste tema asta, care are exact ce căutam eu, să fie simplă, mai albă puţin dar şi cu o pată de culoare. Chiar îmi place cum arată acum blogul, bineînţeles, şi înainte arăta bine dar acum îmi place mai mult. Din păcate am găsit o problemă mare după părerea mea, când sunt comentarii pe mai multe linii începe să se decaleze, adică textul vine peste avatar, nu ştiu ce să fac pentru a rezolva treaba asta, poate ştiţi voi şi mă ajutaţi 🙂

În rest nu prea am ce comenta despre aspectul actual, cu siguranţă va rezista mult timp pentru că îmi place :D. Acum mai am de schimbat câteva chestii minore, să o traduc şi să mai adaug ceva prin sidebar (dacă mai adaug).

Dar cel mai mult mă preocupă un logo, trebuie să vorbesc cu “anonimul” care m-a ajutat data trecută, până la urmă am reuşit să-l identific.

34 Comments

 1. Răspunde

  Arată bine noua temă! Din păcate nu am o soluţie pentru problema ta cu comentariile dar îţi urez succes, poate o rezolvi repede!

 2. Răspunde

  Imi place noua tema, aerisita si eleganta (daca se poate spune asa), usor de navigat. Oricum nici vechea tema nu era deloc rea.

 3. Răspunde

  Nu ştiu cum arăta vechea temă a blogului tău însă simplitatea nu dă greş niciodată. Apreciez la tine, după ce am răsfoit câteva articole, faptul că foloseşti diacriticele – lucru pe care alţii îl consideră o pierdere de timp-, că împărtăşeşti ideile frumos şi coerent, şi cel mai apreciat lucru, că nu ucizi gramatica. Ai respect faţă de cititorii tăi, aşadar, te “avertizez” că te voi mai vizita 🙂

  • Răspunde

   Multumesc mult, te mai astept :). As folosi diacritice si la comentarii, dar de multe ori raspund de pe telefon si imi e greu, decat unele sa fie si altele nu mai bine deloc..

 4. Răspunde

  E foarte frumoasa tema, banuiesc ca ai nevoie de un logo… incerc sa fac cateva variante de logo-uri, poate o sa iti placa.

 5. Răspunde

  Interesanta, insa parca as schimba textura aia de la bannerul colorat cu altceva…

 6. Răspunde

  Uuu:D Mai mare dragul:P Este asa aerisita si spatioasa. Ai gusturi bune si daca ai spus ca iti place si ca o sa ramana asa timp indelungat, si mai bine.

 7. Răspunde

  e tare, o folosesc si eu pentru chestiiutile.com 🙂 iar pentru blog am ceva tot de la aceeasi creatori ai temei 🙂

 8. Răspunde

  Cred ca ti’ai rezolvat problema cu comentariile, nu? Arata bine tema si nu este deloc incomoda, prin simplitatea ei este placuta ochiului in momentul in care intri sa citesti un articol 🙂

  • Răspunde

   Nu am rezolvat, chestia aia apare de la al treilea raspuns la un comentariu, sper sa rezolv problema cat mai repede, daca nu ma multumesc si cu atat.

 9. Răspunde

  Arata bine. pare mai eleganta, dar poate gasesti o alta varianta. ceva mai modern!

 10. Răspunde

  Cu mult mai buna ca cealalta.

  PS: Vad ca ai rezolvat problema cu decalarea. Daca mai intampini probleme, stii unde ma gasesti 🙂 si te ajut cu placere.

 11. Răspunde

  Pe viitor poti apela cu incredere si la mine cand vine vorba de un logo…destul de interesanta noua tema nota 8 din 10 de la mine.

 12. Răspunde

  Simplu si aerisit. Asta cauta lumea, asta primeste. Succes pe viitor. Sa ne citim cu bine 🙂

 13. Răspunde

  Curată, responsive și plăcută ochiului – cam cum ar trebui să arate tema oricărui blogger. 🙂 Și eu tot zic de ceva timp că o să-mi schimb tema într-una similară, dar lipsa de timp și mai mult lenea, fac ca tema actuală să prindă rădăcini la mine pe blog. 🙂

 14. Răspunde

  Da, este relativ frumusica tema asta.. evident simpla etc.. chiar o da bine. Success in continuare la scris.

 15. Răspunde

  Imi place mult mai mult aceasta tema , pare mai aerisita si e frumoasa.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *