Super suporteri

În ultimul timp mai rar găsești un om de calitate, nu știu ce mă face să cred dar și în alte țări mi se pare că e la fel, bineînțeles fără țările foarte dezovltate unde nivelul de civilizație și de gândire este cu câteva rânduri mai sus.  Unde mai găsești omul să zică ceva sincer, cred că am mai vorbit despre așa ceva doar că ieri știți și voi a jucat Steaua și mi-a fost foarte ușor să aleg acest subiect. Toată lumea se aștepta ca Steaua să câștige, doar că nu știu de unde le-a venit lor această super idee, adică de când poate ceva românesc să bată ceva străin? Păi ce avem noi nu se numește fotbal, se numește corupție românească și treabă tot românească, pe când majoritatea campionatelor puternice jucau meciuri și de revelion, Crăciun și celelalte mari sărbători, ai noștri bine mersi stăteau și tăiau porcul și apăreau la televizor cum bagă în ei șorici și că sunt buni bucătari, dar ei nu sunt bucătari, sunt fotbaliștii…deci, cum poate marca românească să bată Ajax?

Dar nu asta e problema mare, nici suporterii nu sunt suporteri, sunt vai de capul lor și niște trădători, măcar dacă nu  s-ar lăuda că sunt microbiști. Înainte de meci toată lumea “Steaua face spectacol”, “Batem clar, cine-s Ajax?”, “Azi nu e Valentine`s day, azi joacă Steaua”, “Stelist până la moarte”. După minunatul meci exact contrariul, marca și educația românească iese la iveală, numai înjurături la adresa steliștilor, nimeni nu mai e stelist până la moarte, iar cea mai tare fază e că toți știau că Steaua va pierde, doar că au crezut și ei în minuni, chiar dacă înainte declarau că va fi un meci mare.

Într-o țară dezvoltată și cu oameni mai dezvoltați, suporterii susțin echipa și dacă sunt conduși cu 5-0, la noi nu se vede așa ceva…iar dacă se întâmplă cândva așa ceva, ca suporterii să facă așa ceva, se dă toată ziua la televizor ce suporteri iubitori au echipa X, pe când în străinătate e ceva normal.

Cum vi se pare chestia asta?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *