Sunt un exclus al societatii din zilele noastre

Urmează să vă povestesc ceva care cu siguranţă mă va marginaliza în totalitate din rândul oamenilor normali. Sunt un tiran neadaptat. Un lăsător. Un blovan fără nici cea mai mică cultură cinematografică. Da, cred că v-aţi prins, şi tare greu îmi este să confirm acest lucru, nu mă uit deloc la seriale.

Trecând peste această introducere monstruoasă, sunt sigur că au mai rămas în interiorul acestui articol foarte puţine persoane, probabil cei care vor să mă huiduie, să mă prindă şi să mă închidă într-o cameră unde voi primi o bine meritată porţie de seriale.

Şi vreau să vă spun cu frenezie că pentru mine Game of Thrones, Breaking Bad, Prison Break, House of Cards, Suits, Lie to Me sau orice alt serial nu înseamnă nimic. Nu mă pasionează. Şi nici nu cred că mă pot apuca să mă uit la unul din cele enumerate, poate dacă reuşesc să trec la next level şi să mă uit la un episod sau două mă prinde şi pe mine, dar nu pot încerca.

Probabil după acest articol nu o să trebuiască să fiu prea mirat dacă nu mai vine nimeni să comenteze pe blogul meu. “Huăăăăăăăăă, ăla cu care nu poţi vorbi nimic de niciun serial, huăăăă!”. Şi da, îmi asum din nou riscul, nu cunosc mai mult de 10 actori după nume. În schimb, dacă vreţi, vă zic fotbalişti!

Ah da, că tot suntem aici. Încă mai circulă gluma aia răsuflată cu actriţele din filmele pentru adulţi. Serios, nu mă ajută cu nimic dacă le reţin numele!!!

15 Comments

 1. Răspunde

  Dar ce treabă are cultura cinematografică cu serialele? Cultura cinematografică – în măsura în care e o formă de cultură – are legătură cu filmele de lung sau scurt metraj, de alt tip decât serialele. Serialele sunt ca chipsurile faţă de un fel principal la masă… doar ca să umple timpul. Unele o fac bine, respectând normele de calitate, altele deloc.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Cultura cinematografica este ca un citat, cineva mi-a spus asta.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Cum sa nu. Sunt aici exemplul viu 🙂

 2. Răspunde

  Nu esti singurul care nu se uita la seriale. Eu le consider o pierdere de vreme. Daca privesti in ansamblu in toate episoadele / sezoanele se intampla acelasi lucru.
  Prefer filmele bune si cand spun filme bune ma refer la mai multe aspecte: distributie, regizor, coloana sonora, etc.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Am vaga impresie ca ultimul film pe care l-am vizionat a fost in seara de Revelion, deci nici pe planul asta nu-s activ.

 3. Răspunde

  Mie personal îmi plac serialele și mă uit destul de mult la ele. Îmi plac serialele polițiste precum Hawaii 5.0 dar și Lie to Me. Am o listă foarte mare de seriale pe care le urmăresc, dar favoritele mele sunt cele două pe care le-am menționat. Serialele da, filmele ba.

 4. Răspunde

  depinde de seriale. la alea enumerate de tine, nici eu nu m-aș uita. trebuie doar să-l găsești pe ăla care să te prindă. sau nu. nu-i ca și cum nu poți respira fără filme.

 5. Răspunde

  Sa intelegem ca te uiti la filme pentru adulti si la seriale nu? 🙂 Buna alegere, cine are timp de seriale.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Si alea sunt excluse, toate seamana intre ele.

 6. Pingback: Carte vs Film: 12 ani de sclavie - Luci Florescu

 7. Pingback: Da, recunosc, am făcut-o până la urmă - Luci Florescu

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *