Sunt un exclus al societatii din zilele noastre

Urmează să vă povestesc ceva care cu siguranţă mă va marginaliza în totalitate din rândul oamenilor normali. Sunt un tiran neadaptat. Un lăsător. Un blovan fără nici cea mai mică cultură cinematografică. Da, cred că v-aţi prins, şi tare greu îmi este să confirm acest lucru, nu mă uit deloc la seriale.

Trecând peste această introducere monstruoasă, sunt sigur că au mai rămas în interiorul acestui articol foarte puţine persoane, probabil cei care vor să mă huiduie, să mă prindă şi să mă închidă într-o cameră unde voi primi o bine meritată porţie de seriale.

Şi vreau să vă spun cu frenezie că pentru mine Game of Thrones, Breaking Bad, Prison Break, House of Cards, Suits, Lie to Me sau orice alt serial nu înseamnă nimic. Nu mă pasionează. Şi nici nu cred că mă pot apuca să mă uit la unul din cele enumerate, poate dacă reuşesc să trec la next level şi să mă uit la un episod sau două mă prinde şi pe mine, dar nu pot încerca.

Probabil după acest articol nu o să trebuiască să fiu prea mirat dacă nu mai vine nimeni să comenteze pe blogul meu. “Huăăăăăăăăă, ăla cu care nu poţi vorbi nimic de niciun serial, huăăăă!”. Şi da, îmi asum din nou riscul, nu cunosc mai mult de 10 actori după nume. În schimb, dacă vreţi, vă zic fotbalişti!

Ah da, că tot suntem aici. Încă mai circulă gluma aia răsuflată cu actriţele din filmele pentru adulţi. Serios, nu mă ajută cu nimic dacă le reţin numele!!!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *