Sunt arogant

De când am blogul mă confrunt cu câteva situații foarte tari, încă de la început am încercat să spun anumite lucruri așa cum sunt și cum le văd eu, în acest loc nu mai am de ce să mă ascund așa că pot spune tot exact așa cum este, de parcă în realitate nu aș face același lucru, doar că acolo nu sunt băgat în seamă iar vorbele mele sunt luate la mișto.

În fine, nu știu de când a ajuns adevărul un mod de a fi arogant, adică dacă spui totul negru pe alb ești arogant în tot ceea ce faci.  Așa mi se spune de câteva zile, cum că aș fi foarte arogant, chiar nu știu de unde și până unde. Dar să treacă de la mine, întreb de ce sunt arogant și nu mi se dă un răspuns clar, ar trebui să se înțeleagă teoretic din ceea ce spun respectivele persoane. Adică ce vreau eu să spun aici, îi spun la un om clar că e un prost, după ce am zis asta am dat dovadă de aroganță, nu știu cum credeți voi dar mie nu mi se pare acest lucru, de a zice adevărul un mod de a fi arogant.

M-am apucat acum să citesc o carte, deci pot spune că sunt cucerit de ea încă de la primul capitol, dar ce m-a impresionat este avertismentul de la început, care spune că această carte conține foarte multe păreri personale, iar dacă nu îți place să auzi adevărul așa cum este mai bine o închizi și să nu încerci vreodată să o mai răsfoiești, așa ceva este și blogul meu, dacă nu îți place adevărul, nu-l mai accesa și caută pe google filme porno, care este aproape cel mai căutat lucru din România, doar ce ar putea fi mai frumos de atât. Încă de pe la început am dorit să pun în footer că acest blog e recomandat persoanelor care au o gândire puțin mai dezvoltată care să îmi poată înțelege aroganțele mele.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *