Summer Job

“N-a fost ușor dar, după o lungă dezbatere, am ales câștigătorii BCR Summer Job:)  Finaliști sunt cei care au înțeles și au reușit să explice în lucrările lor, într-un mod cât se poate de original și creativ, rolul unei bănci în societate. Bine ați venit alături de noi!”

Acestea sunt cuvintele celor de la BCR anunţate ieri pe pagina lor de facebook. BCR Summer Job este un concurs la care elevii de liceu cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani pot participa, totodată, premiul cel mare este câştigat de 40 de finalişti, adică un internship plătit pe timp de 7 săptămâni.

De ce scriu eu aceste lucruri? Pentru că şi eu mă număr printe aceştia! S-au înscris foarte foarte mulţi, dar spre surprinderea mea, mă aflu şi eu pe lista de mai jos. 🙂

1005089_581592258530399_2145427422_n

27 Comments

 1. Stere George

  Răspunde

  Bun!! Felicitari si la mai mare 🙂

 2. Răspunde

  Foarte tare! Ramasesem curios de cand cu tweet-ul. Felicitari! Spor la treaba ;)!

 3. Răspunde

  Wow, super tare. Felicitări Lucian pentru câștig! 🙂 Chiar îl meriți din plin.
  Mi-ar fi plăcut să am parte și eu de așa ceva, dar acum 8 luni. Cu siguranță nu aș mai fi fost ca și aruncată într-un „necunoscut imens” cum în momentul în care m-am „ancorat” în lunga mea călătorie. Și, aș fi ales un alt drum în viață. Cel puțin nu acela de a fi împânzită de așa ceva timp de zece ore pe zi.
  Să profiți din plin de acest „summer job” și să acumulezi cât mai multe informații. 😀
  Oricum, până nu ajungi să faci efectiv așa ceva zilnic, nu ai să înțelegi exact cum stă treaba. Ei, cu siguranță că îți vor prezenta strict lucrurile bune și pozitive. Vor face ca totul să pară frumos și plăcut. Dar să știi că realitatea nu va fi niciodată așa cum ar prezenta-o niște mentori într-un astfel de job. Într-un fel sau altul, ei sper că în acest mod vor găsi posibili angajați pentru viitor. 🙂 Sau cel puțin, mie așa mi-a dat impresia.
  Nu pot să mai spun decât că „you’re lucky!” 🙂

  • Răspunde

   Multumesc mult Tina:), si eu banuiesc ca imi vor fi prezentate numai lucrurile bune, insa tot ce voi invata acolo, voi mai scrie si pe aici 🙂

   • Răspunde

    Cu plăcere Lucian! E bine că vei face asta. Oricum, până nu ajungi să trăiești prin așa ceva, nu vei știi cum e realitatea. Dar, contează foarte mult să ai o bază. Așa, vei înțelege mai mult tot acest sistem care e atât de diferit din afară. Mult succes să ai!

 4. Răspunde

  si eu cand eram mic ma gandeam sa ma fac bancher… dar nu sa lucrez in banca si sa fiu “proprietar” de banca!

 5. Răspunde

  Felicitari, am un prieten care a castigat si din ce mia spus el trebuie doar sa stea. Poate o sa te faci bancker si cu o recomandare de la BCR pot sa zic ca o sa ai sanse mari pentru un loc de munca bun.

 6. Pingback: De ce am ajuns sa iubesc Twitter mai mult decat Facebook - Luci Florescu

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *