Sucul natural din morcovi și ghimbir, plin de beneficii!

Cu siguranţă că ştii deja că trebuie să consumi în mod regulat fructe şi legume pentru a te bucura de cea mai bună stare de sănătate şi pentru a te ţine departe de tot felul de boli.

Numeroşi sunt experţii care recomandă integrarea în meniul zilnic a unor sucuri smoothie foarte benefice care asociază de minune o mulţime de alimente cu cele mai diferite beneficii.

Sucurile smoothie nu numai că îţi uşurează viaţa atunci când vine vorba despre consumul de anumite alimente, ci sunt şi cele care te ajută să slăbeşti, sunt foarte slabe în calorii, sunt cele care te ajută să îţi întăreşti sistemul imunitar şi cele care te ajută să luptă contra anumitor boli.

Unul din cele mai bune sucuri pe care îl poţi prepara este cel pe bază de curcuma, morcovi, portocale şi ghimbir. Cu alte cuvinte, acest suc este cea mai delicioasă şi mai sănătoasă modalitate de a integra la tine în meniu vitaminele A şi C.

Dar acest suc mai vine cu o mulţime de beneficii, care mai de care mai numeroase.

Te ajută să ai cea mai sănătoasă piele. Datorită nivelului său ridicat de vitamina C şi A, acest suc este ideal pentru sinteza de colagen. O substanţă ideală cu alte cuvinte pentru o piele perfectă şi tânără, conţine şi vitamine E care te ajută să lupţi contra stresului oxidativ.

Te ajută să întăreşti sistemul imunitar. Morcovul şi ghimbirul pot întări sistemul imunitar datorită bogăţiei lor în vitamine.

Un sistem cardiovascular în top. Gingerolul, compusul activ din ghimbir este cel care poate diminua presiunea arterială şi poate ameliora circulaţia sanguină. Te poate ţine departe deci de bolile cardiovasculare.

Un sistem digestiv protejat. Consumat zilnic, acest suc va susţine acţiunea sistemului digestiv, mai ales a colonului. Proprietăţile sale sunt cele care alimentează bacteriile sănătoase şi te protejează de constipaţie.

Pentru acest suc ai nevoie de 8 morcovi, de sucul de la trei portocale, de un ardei mic, de 5 grame de ghimbir răzuit, de 2 grame de curcuma şi de miere. Pune morcovii în storcător şi amestecă-i apoi cu restul de ingrediente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?