Știi cum se poartă corsetul… ziua?

Corsetul este detaliul văzut la toate manechinele la cele mai recente prezentări de modă din cadrul evenimentelor gen Fashion Week dar şi în cadrul ţinutelor celor mai influente fashioniste de pe planeta modei.

Se pare că acesta nu mai face parte doar din costumele de epocă sau din costumele de carnaval. Se poate purta peste tot, în cadrul celor mai frumoase ţinute.

Vrei să integrezi şi tu corsetul la tine în ţinute? Nu ştii cum? Îşi venim în ajutor cu câteva idei care să te inspire.

Corsetul în cadrul celei mai şic ţinute. Purtat peste o bluză sau un pulover în nuanţe de roz pal sau de roz bonbon şi alături de o pereche de pantaloni eleganţi tip carrot, corsetul poate să devină detaliul forte dar şic al ţinutei tale. Un look şic dar clasic care poate să fie pus în valoare de cele mai frumoase accesorii.

Corsetul în cadrul unei ţinute cool. Ce ar fi să încerci să porţi o ţinută inspirată de fashionistele care vin la prezentările de modă? Alege o fustă de blugi cu un aspect mai uzat pe care să o porţi la o cămaşă în dungi peste care să pui, bineînţeles, un corset din piele. Botinele animal print şi ciorapii sexy pot completa de minune ţinuta.

Corsetul pentru cel mai frumos look casual. Cine a spus că nu poţi purta un corset la cele mai frumoase ţinute casual? Ei bine, fashionistele înrăite, cu siguranţă că nu. Este de ajuns dacă îl vei purta peste un pulover mai gros din mohair în nuanţe de gri, la blugi şi la o pereche de bascheţi în nuanţe de alb şi de negru. Geanta tip ghiozdan poate să completeze de minune ţinuta. Dar şi cele mai cool modele de geci ale sezonului precum parka sau bomber.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?