Știi cum poți dedramatiza fusta din piele?

Prea sexy fusta din piele? Ei bine, nu e chiar aşa. Iată trei feluri în care o poţi dedramatiza şi o poţi purta cu stil.

Prea sexy, prea rock and roll, prea îndrăzneaţă… atunci când vine vorba despre a purta fusta de blugi, îţi vin o mulţime de contra argumente în minte? Dar fusta de piele nu este nici prea sexy, nici prea vulgară. Este de ajuns dacă alegi modelul potrivit de fustă şi dacă îl accesorizezi aşa cum trebuie.

Iată trei idei de ţinute pentru a purta fusta din piele aşa cum trebuie.

Fusta din piele pentru a merge la un brunch. Atunci când vrei să porţi fusta din piele în viaţa de zi cu zi, trebuie să încerci să o cuminţeşti cu unele piese mai cool şi mai confortabile. În acest caz, puloverul, unul navy mai ales, poate să fie cea mai bună opţiune. O versiune colorată şi grafică purtată pe sub un mantou boyfriend poate să fie o altă opţiune minunată. Un look foarte şic pentru iarnă de adoptat de îndată.

Fusta din piele pentru a alerga întreaga zi. Bascheţii arată minunat alături de fusta din piele. Alege să porţi la ţinută o geacă bomber satinată şi vei obţine cea mai cool şi mai trendy ţinută. Poţi accesoriza totul cu o geantă mai sporty. O ţinută sportswear şi urbană minunată.

Fusta din piele pentru a merge la birou. Vrei să mergi la o reuniune mai importantă şi vrei să porţi fusta din piele? Ei bine, acest lucru este posibil. O poţi purta la o bluză victoriană şi la o pereche de pantofi babies cu o aură foarte vintage. Şi pentru a satisface gusturile tale de fashionistă înrăită, poţi purta totul la un trenci foarte colorate care va dinamiza totul.

Tu cum vei purta fusta din piele în noul sezon?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?