Soluții pentru persoanele din străinătate – închirierea unei mașini de la aeroport

Sunt mii de romani care pleaca in strainatate si se intorc anual pentru a-si face sarbatorile de Iarna alaturi de cei dragi sau pentru a petrece momente minunate de Pasti sau in vacanta de vara cu familia.

Acei romani poate ca si-au vandut masinile si atunci cand se intorc in tara nu au la cine sa apeleze pentru a-i aduce de la aeroport, pentru a-i plimba catre locurile natale si trebuie sa apeleze la diverse mijloace de transport, precum trenul, maxi-taxi, taxiul sau autobuzul, locuri foarte aglomerate cu un program ce trebuie respectat. Cea mai buna solutie ramane insa inchirierea unei masini, un serviciu cu multiple avantaje.

1. Masina este noua, bine intretinuta, are toate taxele platite la zi, asigurarea RCA si CASCO, anvelopele schimbate conform anotimpului, verificarile facute.

2. Soferul isi poate alege masina pe care si-a dorit dintotdeauna sa o conduca, sau o masina mai `de oras` cu care sa faca fata provocarilor din trafic.

3. Masina poate fi comandata online direct de pe site-urile firmelor specializate, chiar inainte de a urca in avion, iar masina va fi adusa direct la aeroport.

4. Inchirierea masinii se face pe o perioada determinata, cu cat aceasta este mai lunga cu atat preturile sunt mai avantajoase, in general.

5. Cei care nu detin un permis de conducere pot opta pentru servicii de inchirieri auto insa cu sofer, pentru o taxa suplimentara.

6. Daca soferul opteaza ca masina sa ii fie adusa la aeroport, atunci va scapa de taxele exagerate si tarifele foarte mari percepute de taximetristi.

Cu alte cuvinte, inchirierea unei masini pe o perioada determinata se va dovedi cea mai buna solutie pentru persoanele care se intorc din strainatate pentru un concediu sau pentru a-si petrece vacanta aici, pe meleaguri natale.

Lasă un răspuns