Snowpiercer – aventura continuă

Cei care s-au imbarcat in trenul cu 1001 vagoane de pe Netflix, vor fi cu siguranta incantati sa afle ca sezonul cu numarul 2 a aparut de curand pe plaforma. Si ca acesta nu va fi ultimul….

A fost unul din serialele eveniment pentru 2020. Inspirat din filmul cu acelasi nume al lui Bong – Joon –ho, adica celebrul realizator Parasite, care a fost si el la randul sau, adaptat in banda desenata, Snowpiercer este un serial care s-a bucurat de succes.

Si cei care au devorat primele sale 10 episoade de pe platforma, asteapta cu siguranta nu numai sezonul cu numarul 2, ci si sezonul cu numarul 3.

Trebuie sa amintim ca sezonul 1 s-a incheiat intr-un mare fel, lasand totul in suspans… descopeream in ultimul episod al serialului ca faimosul tren de 1001 vagoane care parcurge globul, fara sa se opreasca vreodata, penru a salva si proteja specia umana de inghetul intregii planete, nu era singurul.

Un al doilea Snowpiercer, marcat si el la randul lui, cu W de Mr. Wilford l-a luat astfel cu asalt. Si o dubla supriza- iata ca o regasim la bordul sau pe tanara Alexandra Cavill, fiica omniprezentei Melanie, despre care se crede ca a murit acum 7 ani alaturi de restul umanitatii.

Deci fanii inraiti abia asteapta sa vada ce se va intampla in continuare, mai ales datorita faptului ca in rolul faimosului Mr. Wilford se afla Mr. Sean Bean, adica Boromir din Lord of the Rings sau Ned Stark din Game of Thrones…care va ajuca alaturi de Jennifer Connely si de Daveed Diggs in sezonul cu numarul 2.

Sezonul cu numarul 2 este disponibil din 26 ianuarie pe platforma. Vestea cea rea este ca inca nu se poate face binge-watching. Si poate ca sezonul cu numarul 3 va aparea in septembrie 2021… cine stie?

Lasă un răspuns