Si altceva in afara de fotbal in ziua finalei Campionatului Mondial

Astăzi, Toma Coconea a luat startul într-o nouă aventură, care chiar poate să fie denumită drept o aventură. De data aceasta, Toma şi ceilalţi participanţi au avut ca punct de plecare oraşul spaniol Hondarribia.

Toma CoconeaÎn această competiţie, se presupune ca participanţii să traverzese Pirineii pe forţele proprii, adică pe jos sau în zbor cu ajutorul parapantei. Dacă ar fi să ne luăm după distanţa în line dreaptă de la punctul de plecare şi cel de sosire, participanţii trebuie să treacă obstacolele a peste 440 de kilomteri, repet, această distanţă este în linie dreaptă, ea putând să fie mult mai mare în mod real.

Toma îl va avea alături de el, de asemenea, pe Daniel Pisică, cel care l-a ajutat şi în celelalte competiţii.

Despre Toma Coconea am mai scris pe blog, chiar când a participat la Red Bull X-Alps 2013, cea mai dură competiţie de acest gen din lume. Puteţi urmări acel articol aici, dar totodată, mai puteţi să vedeţi cum s-a clasat Toma după acea competiţie urmând acest link.

Deja s-a dat startul pentru X-Pyr 2014, aşa că, este bine de ştiut că îl puteţi urmări pe Toma alături de camaradul său pe adresa oficială a competiţiei, aici putând să-i vedeţi progresul, dar şi starea actuală a clasamentului.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *