Seoul, orașul armoniei

Muzee atrăgătoare, mâncare de stradă delicioasă, Seoul dispune de toate ingredientele necesare impresionării turiștilor. Ce poți vizita la Seoul?

Parcul cultural și istoric Dongdaemun. Vrei să călătorești în timp? Dacă răspunsul este Da, vizitează parcul cultural și istoric Dongdaemun. Vei avea ocazia să admiri faimoasa clădire Dongdaemun design Plaza, clădire concepută de Zaha Hadid și care seamănă cu o imensă navă spațială. Poți vizita un parc tematic ce adăpostește ruinele unui fost câmp militar datând din perioada dinastiei Choseon.

Retrăiește o bătălie la muzeul memorial al războiului din Coreea. Odată ce ai ajuns la Seoul, cu siguranță îți dorești să afli mai multe lucruri cu privire la trecutul său. În momentul în care explorezi orașul ultramodern îți este cam greu să îți imaginezi istoria tragică a țării. Cu toate acestea, țara a fost literalmente devastată în timpul războiului civil. Vizitează muzeul memorial pentru a afla mai multe lucruri și pentru a descoperi numai puțin de 9000 de artefacte precum și numeroase vehicule de luptă.

Vizitează templul Bongeunsa. Îți dorești să îți găsești liniștea interioară, să te reculegi undeva? În acest caz, vizitează templul Bongeunsa, un templul situat în mijlocul zgârie-norilor din Gangnam –unul din principalele cartiere din Seoul. Înscrie-te la programul The Temple Life Experience pentru a fi inițiat în cultura budistă. Poți participa la o ceremonie a ceaiului, să descoperi procesul de fabricare al lanternelor sau să fii inițiat în educația spirituală a călugărilor.

Testează un spa coreean. Ai posibilitatea să beneficiezi de un gomaj complet al corpului într-unul din numeroasele spa coreene din Seoul. După încheierea gomajului, profită de saună sau de băile medicinale. Dacă ești mult prea obosită să pleci mai departe, află că ai posibilitatea de a rămâne peste noapte.

O cură de shopping la Myeongdong. Dacă ești pasionată de shopping, poți profita de o ședință de shopping în cartierul Myeongdong. Gustă din mâncarea de stradă și oprește-te să savurezi un espresso într-una din numeroasele cafenele tematice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?