Secretele succesului

secretele succesului

Am citit anul acesta câteva cărţi superbe, uneia i-am făcut şi recenzie aici pe blog, dar mai este una foarte interesantă pentru cei care doresc să susţină o prelegere sau pur şi simplu să vorbească liber în faţa unui public numeros şi consecvent. Totuşi astăzi am decis să vă prezint o carte foarte interesantă, “Secretele succesului” scrisă de Dale Carnegie, primită cadou tot de la o librărie online, Libris. Cartea a fost bestseller timp de 10 ani în New York Times, carte care nu prezintă ceva inedit, nemaivăzut şi ceva foarte spectaculuos. Se găsesc nişte adevăruri pe care cu siguranţă le cunoaştem şi noi, evident, unele mai necunoscute şi care sunt bifate cu eticheta de secret, aceste adevăruri sunt adunate din toată lumea şi scrise într-o singură carte pentru a putea fi în apropierea oricui.

Îmi este foarte greu să povestesc ce se întâmplă în carte, sunt exemple pe faţă, cu nume şi anii când s-au întâmplat, sunt expuse greşeli ale marilor conducători, greşeli care puteau fi evitate. Chiar Dale Carnegie spunea că această carte l-ar fi ajutat foarte mult, dacă o citea chiar el acum 20 de ani, pentru că vine în ajutorul tuturor, mai ales în rândul tinerilor. Tot aici suntem învăţaţi să ne impunem principii în viaţă, principii… Dar mai exact, în această carte avem de învăţat să comunicăm cu diplomaţie şi tact, să devenim un lider eficient dar şi să reducem stresul.

Cartea este una chiar simplă şi poate să fie interpretată foarte uşor, iar în orice, s-a dovedit că lucrurile simple sunt de succes, iar această carte a ajuns în Top 3 al cărţilor mele favorite, carte pe care o voi reciti de fiecare dată când voi avea nevoie de un sfat şi o vorbă bună, cartea aceasta nu trebuie aşezată în bibliotecă, trebuie întotdeauna să fie pusă pe birou şi răsfoită faorte des, pentru a ne aduce aminte de lucrurile învăţate. Am încercat să aplic tot ce scrie aici, şi uneori am reuşit alteori nu, de fiecare dată când am simţit că am uitat ceea ce trebuia să respect, am mai deschis odată cartea, odată citit din nou acel capitol, mi-a revenit ambiţia de a persevera şi de a deveni mai bun.

Am recomandat şi voi recomanda în continuare această carte tuturor prietenilor mei, această carte este un fel de manual al relaţiilor interumane, dar nu poate fi caracterizată aşa, este mai mult decât un manual, astfel de cărţi ar trebui integrate în şcoli, nu ce avem acum … Acest lucru ne învaţă cartea pe întregile sale file, “Cheia către înţelegerea şi formarea atât a ta personală cât şi înţelegerea punctului celuilalt de vedere în mod obiectiv şi real!” Dacă principiile ar fi aplicate la scară mondială, viaţa noastră ar deveni radical mai armonioasă şi mai bună, o recomand tuturor, mai ales bloggerilor, după citire am o grămadă de idei de noi articole, numai bune de a fi scrise pe blog.

Dacă doriţi să puneţi imediat măna pe ea, o puteţi comanda de la Libris împreună cu alte cărţi online, vă recomand pentru că este o librărie cu state vechi în online şi oferă cea mai mare siguranţă şi cele mai frumoase relaţii cu clienţii.

Ce părere aveţi despre cartea de faţă? Sunt cititori ai acestei cărţi aici?

(sursa img:mms-experience.ro)

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *