Schimba-te in fiecare luna cu 1 leu pe zi

“Fă din 2014 cel mai bun an de până acum!”, cam aşa sună sloganul unui program foarte interesant. Cu siguranţă că foarte mulţi dintre voi, acum la început de an, v-aţi pus mai multe obiective şi dorinţe în cap. Programul acesta poate să va vină în ajutor, adică eu probabil îl voi încerca, 1 leu pe zi nu este un capăt de ţară.

Programul se împarte în 12 module care reprezintă cele 12 luni ale anului, te poţi înscrie la primul modul, dacă totul decurge conform planului, atunci poţi continua cu modulul al doilea, dacă ceva nu este bine, mereu poţi pleca din joc. Din câte am observat, perioada de înscriere pentru luna ianuarie este cuprinsă între 27 decembrie – 7 ianuarie, deci, încă câteva zile pentru a încerca această oportunitate.

1 leu pe zi

Mai jos sunt cele 12 schimbări:

Organizarea Timpului [Ianuarie]:
Creșterea încrederii [Februarie]
Alimentație sănătoasă [Martie]
Inteligența Emoțională [Aprilie]
Citește mai mult [Mai]
Meditație & Spiritualitate[Iunie]
Eliminarea unui obicei negativ [Iulie]
Comunicare eficientă. Socializare [August]
Public Speaking [Septembrie]
Disciplină & Perseverență [Octombrie]
Exercițiile fizice [Noiembrie]
Simplitate [Decembrie]

Programul cuprinde un ebook, câte un mail săptămânal, acces la mai multe articole secrete (ceva gen zoso), acces la un grup de pe Facebook (şi acesta secret), conversaţii prin mail cu iniţiatorul proiectului, câte o conferinţă video la fiecare început de lună, dar ce-i cel mai fain, o întâlnire la finalul modulelor, acolo se vor aduna cei care şi-au schimbat viaţa, vor avea cu siguranţă multe de povestit.

Având în vedere că programul acesta costă 1 leu pe zi, zic că este o oportunitate de a încerca să mai schimbăm câte ceva la noi, mai ales dacă avem probleme la cele 12 puncte enumerate mai sus. Primul program îl voi încerca şi eu, organizarea timpului a însemnat întotdeauna o problemă esenţială pentru mine. Şi încă o chestie făină, sper să nu mă înşel, poţi lua de exemplu primul modul, poate al doilea nu te interesează şi faci o pauză, dar începi cu al treilea, cred că aşa este normal, având în vedere că plăteşti fiecare modul la începutul lunii respective.

Mai multe despre program puteţi afla de aici, iar nu în ultimul rând, dacă aveţi nevoie de un camarad cu care să parcurgeţi acest program, puteţi să-l cunoaşteţi cu un click aici, e băiat de treabă!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *