Scapa acum de senzational!

Că tot contestăm titlurile pompoase care sunt menite doar să aducă trafic de la prostanii de pe internet, cineva s-a gândit să facă o extensie care să-i ajute pe mulţi. Nu cred că-i aşa greu să eviţi să dai like la un articol doar pentru că în titlu apar anumite cuvinte care te fac să dai un click, dar dacă chiar e greu, e bine de ştiut că există o extensie potrivită în Google Chrome.

Aceasta se numeşte DeProstificator şi îşi propune să schimbe titlurile pompoase în realitate. Ca de exemplu, “Imaginile sunt incredibile!” în “Imaginile sunt surprinzător de banale”.

Şi câteva cuvinte din exterior:

Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt sătul de unele titluri înșelătoare care din când în când îmi mai apar prin feed sau navigând pe internet. Iar dacă tot nu pot sa scap de ele, măcar să mă distrez puţin pe seama lor. Aşa că am creeat această mică extensie care schimbă acele titluri în altele mult mai haioase și mai reale.

Extensia este la început de drum, așa ca e posibil ca unele titluri sa nu sune cum trebuie sau chiar sa arate oribil, însa distracția ar trebui sa fie garantata.

Mulțumiri celor care au creat extensia Cloud to Butt, de unde mi-am găsit și eu inspirația.

No să vedem de acum traficul celor de la Sport.ro!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *