Sa fim altfel

petrosaniMâine e și ultima zi din minunata săptămână altfel, care ar trebui să fie cu adevărat altfel, distractivă și plină de entuziasm. Din păcate nimic nu a fost așa, am avut o serie de activități foarte plictisitoare care chiar nu ajută la nimic și nu le văd rostul, am să fac o scurtă prezentare, nu cred că interesează pe nimeni asta, scriu doar să vedeți și voi ce frumos a fost, oricum va rămâne scris și pentru la anul, să văd dacă există mari schimbări.

Luni: -am avut un concurs și nu am putut fi prezent, în această zi am reușit să strâng 7 absențe, timp în care colegii mei au stat la școală 3 ore, dar asta nu-i problema mea.

Marți: -a venit un domn de la Allianz Țiriac, care pretindea că are funcția de manager în relații sau ceva asemănător. O treabă foarte bună, a explicat foarte bine cum stă treaba cu asigurările și așa mai departe, dar mi să părut foarte ciudat cum ne explica despre asigurarea la casă, dacă facem o asigurare la casă putem câștiga prin tragerea la sorți nu știu câte mii de euro, eu încă nici acum nu am înțeles de ce ne-ar explica el așa ceva, avem 16 ani marea majoritate, bănuiesc că nu avem o casă la care să plătim noi asigurarea. Încă o fază tare este că ne putem angaja la ei, ne îndemnă să alegem cu încredere această treabă, să nu stăm pe gânduri, dar la fel, pentru a lucra la ei trebuie să ai 18 ani împliniți și diplomă de bacalaureat, care noi cu puțin noroc o obținem abia peste 2 ani.

Miercuri: -a treia zi a fost cu adevărat cea mai penibilă, am fost plimbați printr-un hotel cu gândul “de a vedea cum se lucrează”, în fine, cred că toți de acolo știm cu se lucrează în așa ceva, sau cel puțin așa ar trebui, oricum primește clar insigna de ziua penibilă, până și angajații de acolo râdeau de noi.

Joi: -ziua de astăzi a fost cum a fost, am avut o conferință în care au fost invitați 3 autori contemporani, această conferința a fost organizată cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la moartea lui Nichita Stănescu.

Vineri: -urmează să văd mâine cum se va desfășura această zi, avem programată o excursie la Timișoara, nu știu dacă voi avea timp să scriu mâine despre această zi, dacă nu cu siguranță voi veni sâmbătă cu un articol acordat acestei zi.

Vouă cum vi sa părut această săptămână? Celorlalți care nu mai sunteți la școala generală/liceu, cum vi sa părut această săptămână din exterior?

(Sursa img:cronicavj.ro)

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *