Router UPC

Am realizat tocmai astăzi câte idei preconcepute mi-au intrat în minte din vorbele cu diverşi oameni. Un exemplu banal poate fi acesta cu router-ul de la UPC.

Am avut şi o perioadă de absenţă din online în momentul când la mine acasă s-a făcut migrarea de la Romtelecom la UPC. Pe vremea când internetul venea de la Romtelecom, aveam un router care-şi făcea treaba excepţional de bine, şi pe lângă asta, mai era şi aspectuos. Era în formă de ramă foto, şi, era familia acolo-n poză. Deci da, chiar era super. La capitolul acesta bate router-ul de la UPC.

Încă nu veniseră tipii de la UPC să se instaleze cu super cablul lor din fibră. Şi pe atunci îmi tot zicea cineva că modemul care va veni este de o calitate foarte nasoală. Adică se strică repede şi nu ar da un randament foarte mare. Şi eu ca neştiutor am luat toată povestea asta de bună. Şi aşa a rămas, şi la fel cum eu învăţ ceva nou, dau mai departe la toată lumea, să ştie să-şi cumpere modem.

Dar, în cele din urmă. S-a adeverit că treaba nu este aşa, modemul se descurcă excepţional în condiţii grele. Adică este conectat la PC, Smart TV, şi aproape permanent conectat prin WiFi cu 3 telefoane. Şi n-au existat probleme. Excelent.

Dacă ar fi să recomand un modem, acesta ar fi unul, şi chiar mă bucur acum de el.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *