Romania – Ungaria

M-am uitat puțin pe la știri și ce să văd, cum o fată care și-a pus o bendiță în tricolor a fost amenințată de niște unguri imbecili care se cred stăpâni pe un teritoriu, pe un teritoriu pe care din câte știu eu scrie România, nu Ungaria. Nu am nimic cu ungurii, dar cu ungurii imbecili chiar am. Nu înțeleg de ce în regiunile unde sunt ei în număr majoritar trebuie să refuze să vorbească limba română, să ajute pe turiștii români și tot așa, chiar nu înțeleg. Cazurile astea sunt demne de o prostie foarte mare, ăia care se apucă și amenință pentru un atâta lucru, mai ales pe un teritoriu străin.

La fel nu pot să înțeleg de ce vorbesc în nume de rău față de țara noastră, o batjocoresc și o urăsc, eu zic că ar trebui să se ducă în țara lor de baștină și să rămână acolo, fără să se mai uite înapoi, că acolo totul este foarte bine, de ce nu se duc la ei în cușcă și așa nu vor mai avea probleme. Deci în țară la noi nu sunt ungurii care mai au și respect față de națiune, la noi sunt un fel de țigani-unguri, care se cred cei mai tari.

Cel mai bine ar fi ca toată lumea să-și vadă de treabă, să se comporte adecvat, doar suntem în secolul 21, ceea ce înseamnă că ar trebui să fim mult mai dezvoltați mental încât să înțelegem anumite lucruri. Eu acum tot ce-mi doresc este ca România să-i bată pe unguri, chiar dacă la fotbal, dar așa vom simți sentimentul de victorie !

Voi ce părere aveți despre treaba aceasta? 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *