Revin in forta pe Instagram

Instagram este reţeaua mea socială preferată, mai apoi Twitter, iar în cele din urmă, spre surprinderea multora, utlima este Facebook. Chiar dacă timpul petrecut este de la coadă la cap, ordinea preferinţelor mele este cea enumerată mai sus.

După cum bine ştiu cei ce dau târcoale blogului meu încă de pe la început, o bună perioadă de timp am cochetat cu un DSLR, timp în care am prins un mare drag de fotografie. A fost o perioadă făină, chiar mi-am găsit o vocaţie în acele timpuri, însă anumite împrejurări m-au făcut să renunţ de ceva timp la a mai fotografia.

Însă acum, timpul a mai trecut, şi m-am gândit să mă reapuc să postez pe Instagram, nu poze profesioniste, ci nişte fotografii care pentru mine reprezintă ceva, însă nu ştiu cât de bine pot să le exprim în cuvinte, în orice caz, îmi voi da silinţa.

Nu cer nici măcar un follow, ştiu eu că vor veni singuri. 🙂

5 Comments

  1. Răspunde

    Vad ca ai niste poze foarte reusite. Succes cu fotografiatul!

  2. Răspunde

    am si eu aplicatia pe telefon, dar nu stiu daca am deschis-o de 2 ori…

  3. Răspunde

    Cu ce telefon faci pozele? Ma gandeam sa imi iau un X2 soul pentru asa ceva tot are el o camera de 13 mpx. Instagram nu prea imi place nu da asa multe posibilitati de socializare, e izbitor de asemanator cu ask.fm doar ca se bazeaza pe poze mult..

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *