Review cu Toshiba Satellite

Cu ajutorul celor de la evoMAG am avut ocazia să testez un laptop timp de o săptămână, o săptămâna care respectivul produs a fost testat intens de către mine. La prima vedere Laptopul Toshiba Satellite P855-10Z are un design foarte atractiv oferind un adevărat sentiment de eleganță și siguranță, pe lângă toate acestea laptopul este foarte prietenos încă de la primele atingeri, puterea acestuia iese imediat în evidență. Laptopul are un format standard fiind foarte ușor de transportat, cântărește numai 2,6 kg iar pentru o mână de bărbat aparența aceasta nici nu este luată în seamă. Chiar dacă în spatele carcasei se află o adevărată tehnologie de ultimă oră, produsul nostru este potrivit pentru afaceri de calitate dar foarte ușor poate fi folosit și pentru gaming, aproape orice apărut pe piață până în momentul de față.

Toshiba Satellite P855-10Z se remarcă prin performanță de cea mai înaltă calitate, fiind echipat cu procesor Intel Core i7 la o frecvență foarte ridicată, îmbinat cu celelalte componente laptopul este o adevărată bombă și oferă satisfacții din punct de vedere al performanței. Vine cu un HDD de 1 TB, cu această specificație niciodată nu va exista sentimentul de spațiu limitat, pe lângă aceasta avem și unitate optică care are putearea de a citi formate BLU-RAY, este minunat să vizionezi un film la această calitate.

Toate ca toate, dar acest laptop vine cu difuzoare stereo și placă integrată de mare definiție, prin combinația lor iese un sunet superb și de o claritate maximă. Am avut ocazia să vizionez mai multe trailere atât descărcate cât și pe YouTube, pe lângă imaginea impecabilă avem nevoie și de un sunet pe măsură, care din fericire se ridică la niște standarde foarte ridicate, ai senzația că ești exact în acel loc.

O altă calitate a acestui laptop este camera web de 1.0 MegaPixel, la foarte multe produse de acest gen chestia aceasta nu este luată în evidență, camera oferă o calitate ridicată și se pot realiza legături foarte reușite atât prin Skype cât și pe celelalte rețele care îți oferă aceast serviciu. Pe lângă cameră la aceste convorbiri avem nevoie și de un microfon de calitate, care bineînțeles nu este lipsit, putem realiza cele mai reușite convorbiri fără a avea probleme, referindu-mă aici la calitatea slabă.

La capitolul conectivitate găsim 4 porturi USB, bluetooth incorporat dar și un bine meritat cititor de carduri, evident și acesta incorporat.  Bateria laptopului vine cu tehnologia Lithium-Ion, având o autonomie de 2 h în folosință ridicată, la o expunere mai scăzută autonomia bateriei ajunge până la 5h 30`

În această perioadă am făcut mai multe comparații între PC-ul meu și acest laptop, testând mai ales anumite jocuri și programe. Am rămas surprins văzând că unele programe făceau toată treaba cu aproape 70% mai repede decât pe calculatorul meu, aici inclus programele de editat video. Cum nu sunt un mare fan al jocurilor, în perioada aceasta am probat mai multe jocuri noi apărute pe piață, toate rulând cu specificatile la maxim și oferind o calitate superioară.

Plusuri:
-Procesor de ultimă generație
-HDD cu o memorie ridicată
-Memorie RAM de 8 GB
-Cameră web de 1.0 MegaPixeli
-Placă video performantă
-Adaptor bluetooth
-Sunet de mare calitate
-Cititor de carduri
-Tastatura este luminată, acest aspect ne dă șansa la o mai bună navigare pe timp de noapte
-Aspect plăcut

Minusuri:
-Viteză HDD-ului de doar 5400 RPM
-O problemă minoră datorată softului

În concluzie acest laptop este recomandat celor care folosesc aplicații avansate și de performanță ridicată datorită nivelului ridicat de performanță al procesorului dar și al celorlalte componente. Pe lângă aplicații poate satisface și pofta celor pasionați de jocuri, pe acest laptop putând rula aproape tot ce este pe piață până în momentul de față. Recomand cu încredere tuturor această variantă de laptop, spun asta pentru că am avut ocaza să-l butonez timp de o săptămână și să-i descopăr toate secretele. Acest laptop este o investiție foarte bună dacă dorești calitate pe termen lung, 3-4 ani nu vei avea probleme de a rămâne în urmă cu noutățile de pe piață, dacă totuși acest laptop nu este pe gustul fiecăruia, în sidebar se găsește un link care duce la mai multe variante de laptopuri.

LAPTOP


Voi ce părere aveți despre acest laptop?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *