Review cu Toshiba Satellite L855-10X

Astăzi am să vă prezint un nou review al unui laptop primit în teste din partea celor de la evoMAG, un laptop făcut de cei de la TOSHIBA, este vorba de Toshiba satellite L855-10X. Odată cu acest review am mai căpătat puțină experiență față de acest domeniu, acesta fiind defapt al treilea review, dar al doilea pentru un laptop.

În ultimul timp așteptările pentru design sunt din ce în ce mai mari, toți dezvoltatorii doresc să facă ceva mai atrăgător care să acorde un plus respectivului dispozitiv. Toshiba L855-10x are un format standard pentru marca sa, neavând ceva revoluționar, are un design cam asemănător cu celelalte modele, având carcasă gri cu aspect de aluminium în marea majoritate, iar baza acestuia este în totalitate din plastic. Tastatura este una relativ normală, totuși nu pot să o laud pentru funcționalitate, nu este recomandat pentru o scriere rapidă, exact de ce aveam eu nevoie, mai mănâncă uneori litere, iar uneori este foarte des. În zona superioară a tastaturii se află integrate și difuzoarele, care sunt ca și tastatura, nu oferă cu adevărat calitate, totuși este potrivit dacă doriți să urmăriți un videoclip pe YouTube.

Partea legată de conectivitate este perfectă din punctul meu de vedere, având 3 porturi USB, cititor de carduri, în rest exact ca la un laptop normal. În partea superioară a ecranului este o cameră de 1 megapixel, ceea ce mi se pare deajuns pentru a face convorbiri reușite. Cam atât am avut de spus la capitolul design, cum spuneam și mai sus, acest laptop nu vine cu ceva inovator din acest punct de vedere, ceea ce mi se pare păcat la ce se află înăuntru, dar totuși nu trebuie să uităm prețul de 3800 de lei.

Are  un procesor foarte performant, este vorba de Intel i7 3610QM, care oferă o performanță la cote maxime. Îmbinat cu încă 6 GB de memorie RAM rezultă că poți rula foarte multe jocuri și programe care necesită multe resurse. Am testat pe el Tomb Raider 2013, unul dintre cele mai așteptate jocuri care are o grafica remarcabilă. Ce m-a impresionat la laptop este că a rulat perfect pe întreaga perioadă în care a fost în teste, nu am avut nici-un fel de probleme, este foarte recomandat pentru cei care folosesc mai multe taburi.

Plusuri:
Procesor de ultimă generație
-HDD cu o memorie ridicată
-Memorie RAM de 6 GB
-Cameră web de 1.0 MegaPixeli
-Placă video performantă
-Cititor de carduri

-Se încălzește foarte puțin

Minusuri:
-Design normal, nimic nou
-Viteză HDD-ului de doar 5400 RPM
-Prețul care este puțin cam ridicat.
-Tastatura care nu te lasă să te grăbești
-Inexistența luminilor în tastatură, cealalalta variantă care a fost testată avea așa ceva

În concluzie, acest laptop este unul performant care se potrivește pentru oricine, fie ei femei sau bărbați. Totuși are câteva minusuri care spun că prețul său este cam ridicat, la aceeași sumă se găsesc variante mult mai bune. Laptopul este foarte bun, dar dacă ar fi la prețul corect, adică pe la 3000 de lei.

Puteţi comanda aceast laptop chiar de aici!

laptoplaptop

  Voi ce părere aveți față de acest produs? 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *