Review cu Samsung Galaxy Mega 6.3

Samsung Galaxy MegaRecent am mai adăugat la portofoliul cu recenzii încă un produs trimis în teste de evoMAG, cu care am ajuns deja la 9 astfel de colaborări destul de frumoase şi de durată. Acum a venit rândul unui telefon, Samsung Galaxy Mega 6.3, acesta ocupând un loc venerabil în lista de recenzi lângă Nokia Lumia 920 şi Nexus 4.

Numele telefonului Mega spune totul despre telefonul de faţă, îl caracterizează perfect, mai ales în combinaţie cu numerele 6,3. Da, v-aţi prins, are un ecran gigantic pentru un telefon, de 6,3 inch. Întradevăr, are o calitate superioară, se pot viziona video-uri din unghiuri mai puţin normale, şi totodată poate înlocui o tabletă pentru cei care doresc un gadget cât mai mare. Însă, personal ca şi telefon, ecranul mi se pare îngrozitor de mare.

Pe partea de hardware găsim un procesor dual-core de 1,7 GHz, memorie ram de 1,5 GB şi memorie de stocare cuprinsă între 8 şi 16 GB, depinde de ce model alegeţi. Ah, am uitat, se poate adăuga şi un card microSD de până la 64 GB. Ca şi construcţie, telefonul seamănă foarte mult cu Galaxy S IV, având aceeaşi textură pe partea frontală şi carcasă de plastic pe spatele dispozitivului. Avem două camere, în partea frontală una de 1,9 megapixeli, iar pe spate una de 8 având imediat lângă el şi un bliţ.

Telefonul oferă un nivel sonar înalt, care pe mine m-a impresionat. Se aude foarte clar şi bine, iar pe lângă sunetul său, şi căştile venite sunt la fel de faine. Am făcut şi câteva poze, de care nu sunt foarte mulţumit, adică nu sunt comparabile cu cele pe care le-am întâlnit la Nexus 4 sau Lumia 920, dar pentru o ieşire cu prietenii probabil sunt potrivite.

Privind şi dintr-o altă direcţie, telefonul vine cu sistemul de operare Android 4.2.2 preinstalat. Pe partea aceasta telefonul se descurcă minunat, nu sunt probleme la navigarea prin meniuri, atât cât şi navigarea online. Am încercat şi câteva jocuri care au rulat perfect, şi în combinaţie cu ecranul foarte mare a ieşit ceva foarte frumos.

În concluzie, telefonul este unul foarte performant şi de o calitate înalta, însă eu unul nu l-aş cumpăra. Nu pentru proprietăţile sale, ci pentru că este foarte mare. Dacă ar fi să aleg acest telefon sau o tabletă, cu siguranţă aş alege varianta a doua. Dar, dacă cumva v-ar place un telefon cu o asemenea dimensiune, îl puteţi achiziţiona acum de la evoMAG, fiind şi la ofertă.

Samsung Galaxy Mega 6.3

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *