Review cu Samsung Galaxy Mega 6.3

Samsung Galaxy MegaRecent am mai adăugat la portofoliul cu recenzii încă un produs trimis în teste de evoMAG, cu care am ajuns deja la 9 astfel de colaborări destul de frumoase şi de durată. Acum a venit rândul unui telefon, Samsung Galaxy Mega 6.3, acesta ocupând un loc venerabil în lista de recenzi lângă Nokia Lumia 920 şi Nexus 4.

Numele telefonului Mega spune totul despre telefonul de faţă, îl caracterizează perfect, mai ales în combinaţie cu numerele 6,3. Da, v-aţi prins, are un ecran gigantic pentru un telefon, de 6,3 inch. Întradevăr, are o calitate superioară, se pot viziona video-uri din unghiuri mai puţin normale, şi totodată poate înlocui o tabletă pentru cei care doresc un gadget cât mai mare. Însă, personal ca şi telefon, ecranul mi se pare îngrozitor de mare.

Pe partea de hardware găsim un procesor dual-core de 1,7 GHz, memorie ram de 1,5 GB şi memorie de stocare cuprinsă între 8 şi 16 GB, depinde de ce model alegeţi. Ah, am uitat, se poate adăuga şi un card microSD de până la 64 GB. Ca şi construcţie, telefonul seamănă foarte mult cu Galaxy S IV, având aceeaşi textură pe partea frontală şi carcasă de plastic pe spatele dispozitivului. Avem două camere, în partea frontală una de 1,9 megapixeli, iar pe spate una de 8 având imediat lângă el şi un bliţ.

Telefonul oferă un nivel sonar înalt, care pe mine m-a impresionat. Se aude foarte clar şi bine, iar pe lângă sunetul său, şi căştile venite sunt la fel de faine. Am făcut şi câteva poze, de care nu sunt foarte mulţumit, adică nu sunt comparabile cu cele pe care le-am întâlnit la Nexus 4 sau Lumia 920, dar pentru o ieşire cu prietenii probabil sunt potrivite.

Privind şi dintr-o altă direcţie, telefonul vine cu sistemul de operare Android 4.2.2 preinstalat. Pe partea aceasta telefonul se descurcă minunat, nu sunt probleme la navigarea prin meniuri, atât cât şi navigarea online. Am încercat şi câteva jocuri care au rulat perfect, şi în combinaţie cu ecranul foarte mare a ieşit ceva foarte frumos.

În concluzie, telefonul este unul foarte performant şi de o calitate înalta, însă eu unul nu l-aş cumpăra. Nu pentru proprietăţile sale, ci pentru că este foarte mare. Dacă ar fi să aleg acest telefon sau o tabletă, cu siguranţă aş alege varianta a doua. Dar, dacă cumva v-ar place un telefon cu o asemenea dimensiune, îl puteţi achiziţiona acum de la evoMAG, fiind şi la ofertă.

Samsung Galaxy Mega 6.3

9 Comments

 1. Răspunde

  Nu l-as cumpara tocmai din cauza marimii. Dar ca performante o duce bine, precum ne-au obisnuit cei de la samsung.

 2. Răspunde

  Muuult prea mare pentru gustul meu.
  Uite ce bine arata HTC ONE fata de mastodontul asta.

 3. Răspunde

  Nu-mi place, sincer. Un ecran de 6.3 e deja prea mare pentru un telefon, 7.0 fiind deja dimensiune de tabletă.

 4. Răspunde

  E superb ! Este practic o tableta micuta cu telefon incoporat ! Ajuta foarte mult !

 5. Răspunde

  Unde sunt vremurile când cel mai tare era să ai cel mai mic mobil? Mi-e mi-ar fi greu să utilizez un Galaxy S2, dar Mega!? Prefer putere mare în carapace mică.

 6. Răspunde

  pai acum lumea se uita la televizor pe telefon. nu inteleg de ce aleg sa faca asta pierd multe, multe lucruri frumoase…din imagine. cat sa intelegi dintr-un display de 5,6′

 7. Răspunde

  Am avut ocazia sa ma joc si eu cu un astfel de device dar serios, e prea mare pentru un telefon.

 8. Răspunde

  Am un Note 2, care mi se pare foarte mare, Galaxy Mega mi se pare nesimtit de mare

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *