Review cu Ipad mini

ipadÎmi pare rău că nu am reușit să postez și astăzi fotografiile realizate ieri, dar am venit totuși cu noi păreri despre un produs trimis în teste de evoMAG, acum a ajuns și rândul unei tablete cu iOS, este vorba de Ipad mini. Cu această ocazie am reușit să butonez mai mult timp un produs Apple, probabil de aceea sunt fan Android, am rămas fan chiar și după acest test.

Bănuiesc că oricine apreciază designul celor de la Apple, toate produsele lor sunt foarte elegante, mai pe scurt, subțiri, aspectuoase și foarte puternice. Din această categorie nu poate lipsi nici Ipad mini, care este o tabletă ușoară, cu ecran de 7,9 și o rezoluție foarte bună. Produsul stă foarte bine în mână, dar pot să spun că într-un moment de neatenție poți să o scapi, toate acestea din cauza spatelui care este realizat dintr-un material foarte alunecos dar rezistent, evident ca întreaga suprafață a acestuia.

Vine preinstalat cu sistemul de operare iOS 6, care pot spune că este foarte bine configurat pe acest gadget, nu am întâlnit probleme legate de blocări sau agățări ale meniului, navigarea este rapidă și confortabilă. Am încercat să interacționez și cu Siri, dar în țară la noi este foarte inutilă, are doar câteva limbi cunoscute, chiar dacă vorbești în limba engleză nu îți poate da foarte multe informații deoarece nu prea cunoaște România, în concluzie, această facilitate este inutilă pentru noi. Ce nu am testat și regret, chiar am uitat cu desăvârșire, sunt hărțile lor, am vrut să văd cu ochii mei dacă sunt chiar atât de oribile precum se aude, nu am auzit să fi remediat ceva.

M-am bucurat foarte mult de calitatea bateriei, funcționează perfect cu o autonomie de aproximativ 8-10 ore în condiții de utilizare, nu se poate compara cu Nexus 7 la acest capitol, însă display-ul este inferior produsului Asus.

Plusuri:
-autonomia bateriei
-design și materiale de calitate superioară
-foarte compactă și ușor de manevrat
-ușor de navigat

Minusuri:
-se blochează uneori la redarea video pe youtube
-Siri nu este de folos
-prețul ridicat pentru nivelul României

Eu recomand această tableata tuturori posesorilor de blog, puteți scrie articole de oriunde și în timp util, chiar acest articol este scris de pe Ipad mini. Voi ce părere aveți despre produsele Apple în general?

Pentru mai multe detalii puteţi accesa acest link!

ipad

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *