Review cu Asus Memo Pad

Asus Memo Pad Gri inchis princ.jpg.320După ce prin mâinile mele au mai trecut Nexus 7 şi Ipad mini, astăzi este rândul unei noi tablete care se învârte totuşi într-o altă sferă mai mică, mă refer aici la Asus Memo Pad, primită în teste tot prin programul desfăşurat de către evoMAG. De data aceasta am avut de testat un produs care este aproape la mâna oricui, spun asta pentru că tableta costă în jurul a 600 de lei, preţ pe care tableta îl merită pe deplin.

Design-ul tabletei este unul clasic, în partea de sus o cameră de 1 MP, iar jos sigla de la ASUS. Pe spate gripul este foarte aspectuos, însă este construit în totalitate din plastic de aceea nu creează deloc aderenţă iar în orice moment poate aluneca, la fel pe spate este prezentă sigla producătorului. Un alt aspect este grosimea acesteia, este destul de grosuţă şi grea, are undeva la 370 g, nu este sesizabilă această greutata, însă dacă este folosită pe o perioadă mai îndelungată mâna începe să amorţească.

De data aceasta nu am reuşit să o supun unor jocuri care să consume nişte resurse foarte mari, însă mi-am dat seama cam de ce ar putea. La procesorul de 1 GHz se mişcă destul de bine, însă se vede că la acest capitol nu este printre fruntaşe, începe să agaţe puţin când sunt deschise mai multe aplicaţii (peste 6-7), în rest, pot spune că rulează foarte bine pentru preţul ei.Memo Pad 7 desc 2

Eu recomand această tabletă în primul rând celor care nu au mai utilizat una până acum, chiar dacă vine cu 4.1 JellyBean, este dedicată oricui. Este perfectă pentru cei care nu au pretenţii foarte mari şi se rezumă foarte mult la navigarea prin diferite site-uri sau vizionarea pe YouTube (tableta chiar oferă aşa ceva, are un contrast uimitor şi sunetul pe măsură, parcă este făcută pentru aşa ceva).

Plusuri:
-raport calitate-preţ foarte bun
-camera frontală care poate filma HD

Minusuri:
-inexistenţa camerei principale
-alunecă foarte uşor şi este destul de grea
-bateria nu este pe aşteptările mele

Ce părere aveţi despre tableta de astăzi?

10 Comments

 1. Răspunde

  Este o tableta foarte slaba pentru persoane ca noi, asta o sti deja. Un coleg are o astfel de tableta, dar ii face figuri de foarte multe ori. Foloseste multe aplicatii si nu face fata. In rest, pot sa spun ca tableta se merita doar pentru utilizare in mod normal, pentru persoane incepatoare in online si asa mai departe.

  • Răspunde

   Ce iti trebuie in mediul online foarte mult? Pana la urma sunt si persoane care nu pot lucra in multe taburi.

 2. Răspunde

  Modelel mai scumpe sunt foarte ok, insa acest model nu mi se pare ceva iesit din comun. La pretul acesta gasesti altelel multi mai ok pe piata.

 3. Răspunde

  Tinand cont de pretul ei, tableta este foarte bun. A fost facuta pentru “buzunarele mai mici” si cred ca pentru oamenii din aceasta categorie, tableta este perfecta.

 4. Răspunde

  Multumim penteu review, este placut sa citesti o astfel de recomandare avand in vedere ca toata lumea cumpara pe x si y pentru a le face reclama(ma refer la spoturile publicitare), serios e inspobil ca ei sa nu minte macar putin.
  Pe cand un blogger e mai trust, multumim!

 5. Răspunde

  N-as spune ca lipsa camerei e chiar un minus…Pana la urma e o tableta, nu are nevoie neaparat de o camera pentru poze. Imi place designul si carcasa, in rest seamana mult cu cele ale concurentei.

  • Răspunde

   Dar daca vrei sa vorbesti cu matusa din strainatate si ea vrea sa te vada la fata ca nu te-a mai vazut de mult timp, ce faci 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *