Review cu Asus Memo Pad

Asus Memo Pad Gri inchis princ.jpg.320După ce prin mâinile mele au mai trecut Nexus 7 şi Ipad mini, astăzi este rândul unei noi tablete care se învârte totuşi într-o altă sferă mai mică, mă refer aici la Asus Memo Pad, primită în teste tot prin programul desfăşurat de către evoMAG. De data aceasta am avut de testat un produs care este aproape la mâna oricui, spun asta pentru că tableta costă în jurul a 600 de lei, preţ pe care tableta îl merită pe deplin.

Design-ul tabletei este unul clasic, în partea de sus o cameră de 1 MP, iar jos sigla de la ASUS. Pe spate gripul este foarte aspectuos, însă este construit în totalitate din plastic de aceea nu creează deloc aderenţă iar în orice moment poate aluneca, la fel pe spate este prezentă sigla producătorului. Un alt aspect este grosimea acesteia, este destul de grosuţă şi grea, are undeva la 370 g, nu este sesizabilă această greutata, însă dacă este folosită pe o perioadă mai îndelungată mâna începe să amorţească.

De data aceasta nu am reuşit să o supun unor jocuri care să consume nişte resurse foarte mari, însă mi-am dat seama cam de ce ar putea. La procesorul de 1 GHz se mişcă destul de bine, însă se vede că la acest capitol nu este printre fruntaşe, începe să agaţe puţin când sunt deschise mai multe aplicaţii (peste 6-7), în rest, pot spune că rulează foarte bine pentru preţul ei.Memo Pad 7 desc 2

Eu recomand această tabletă în primul rând celor care nu au mai utilizat una până acum, chiar dacă vine cu 4.1 JellyBean, este dedicată oricui. Este perfectă pentru cei care nu au pretenţii foarte mari şi se rezumă foarte mult la navigarea prin diferite site-uri sau vizionarea pe YouTube (tableta chiar oferă aşa ceva, are un contrast uimitor şi sunetul pe măsură, parcă este făcută pentru aşa ceva).

Plusuri:
-raport calitate-preţ foarte bun
-camera frontală care poate filma HD

Minusuri:
-inexistenţa camerei principale
-alunecă foarte uşor şi este destul de grea
-bateria nu este pe aşteptările mele

Ce părere aveţi despre tableta de astăzi?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *