Revelatia lumii

Adulții, consider adulți pe cei trecuți de 30 de ani,cred că generația mea, adică ăștia născuți prin 1990-2000 ar fi o revelație și că vor aduce câteva schimbări. Probabil ei nu știu cum gândesc cei din această generație, nu știu ce dorințe au, nu știu ce doresc să facă, nu știu după ce principii merg, nu știu cum să rezolve unele probleme și multe alte nereguli, din tot ce am spus și cunosc, spun asta pentru că trăiesc printre acești copii și am văzut ce pot, deci vă puteți aștepta să nu mai aveți pensii deloc.

Acum chestile astea sunt foarte discutabile, nu toți sunt la fel, sunt și vârfuri care vor încerca să facă anumite schimbări, doar că vârfurile nu pot face nimic dacă în spate nu au o bază solidă, nu pot face legi dacă prostimea nu le înțelege, nu pot face schimbări dacă prostimea nu se adaptează, nu pot să facă absolut nimic dacă lucrurile merg tot așa. Părerea mea este că lumea nu evoluează ci involuează, merge din rău în mai rău. Majoritatea celor care au ajuns la liceu sunt niște ciudați, băieții sunt niște cocalari iar fetele niște pițipoance care umblă după acești cocalari, cum spuneam, nu peste tot este la fel, sunt licee de top unde lumea mai e normală, de mijloc și cele care sunt sub orice limită, unde prostimea este la putere, dacă ai un IQ peste 100 ești luat drept zeu. Cum spuneam, eu nu văd din această generație o soluție, o ieșire din probleme, din contră cred că adevăratele valori vor părăsi țara iar aici vor rămâne adevăratele staruri. Peste 10-20 de ani în țara noastră vom avea numai dansatori, cântăreți, bucătari, iluzioniști și alte minunate talente, de ce?  Foarte simplu, pentru că asta se promovează!!! 

15 Comments

 1. Răspunde

  Obisnuieste-te cu ideea asta. Noi nu dictam mersul timpurilor, ci ne este dictat, prin urmare primim ceea ce este dat. Singura chestie care o putem face este sa ramanem pasivi la prostiile din jurul nostru si sa ne vedem de treaba noastra.

  • Răspunde

   Este foarte greu sa ramai asa daca esti incercuit de astfel de oameni.

 2. Răspunde

  Ai mare dreptate, adevaratele persoane talentate sunt in strainatate. Talentul nu consta in a dansa, a canta sau cine stie ce. Am vazut atatea persoane talentante in medicina care au plecat in straintate si acolo au inventat tot felu de minunatii, bine inteles ceva bun pentru om.

  • Răspunde

   Medicii nu sunt buni pentru societate, avem nevoie doar de dansatori si cantareti.

 3. Răspunde

  Generatia asta care urmeaza e periculoasa, in sensul ca suntem ca niste termite care “rod” tot ce s-a mai pastrat bun. E o treaba serioasa, noi suntem de vina deoarece promovam numai femei care isi arata operatiile estetice cu atat mandrie si oamenii inculti care ne amuza la TV.

 4. Răspunde

  Ai dreptate, promovarea prostiei duce la prostie clar. Ce putem noi sa schimbam? in afara de noi insine. Prefer sa fiu eu si restul lumii.

 5. Răspunde

  pai hai sa promovam inteligenta si oameni de o valoare reala nu ceea ce se vede acum pe la tv…

 6. Răspunde

  Cred ca as scrie un roman daca as spune ce cred cu adevarat despre aceasta generatie, dar o sa ma rezum la un singur lucru: Generatia asta nu e proasta, e doar inconstienta!

  • Răspunde

   Multa inconstienta duce inevitabil mai devreme sau mai tarziu la prostie.

   • Răspunde

    Cred ca mai bine spus este: Inconstienta duce inevitabil mai devreme sau mai tarziu la “trezire” la realitate.
    Este o parere, nu contrazic pe nimeni:)

 7. Răspunde

  Sincer, mie imi este groaza cand ma gandesc pe mainile cui va incapea tara asta peste douazeci-treizeci de ani. Nu am deloc incredere in generatiile tinere. Parca mergem din rau in mai rau.

 8. Răspunde

  Ai perfecta dreptate! Din pacate chiar suntem inconjurati de prosti si viitorul nu e deloc albastru!

 9. Răspunde

  Cata prostie este in ziua de azi ar fi pline spitalele. Ne facem de rusine in fiecare zi

 10. Răspunde

  lumea se schimba ,se schimba in fiecare zi .. fa o comparatie intre lumea de acum 10 ani si ceea de acum , o sa iti para o adevarata istorie

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *