Respect maxim pentru fanii Petrolului

Răzvan Lucescu, Mutu şi compania trebuie să muncească foarte mult, nu pentru ei, ci pentru oamenii care sunt cu sufletul la echipa din Ploieşti.

Întotdeauna pe stadionul Ilie Oană este o atmosferă extraordinară, la fel cum a fost şi astăzi. Au demonstrat că şi-n România se poate să avem suporteri adevăraţi.

La faza când a fost henţ în careu la Mutu, în loc să huiduie ca majoritatea celor care invadează stadioanele, suporterii petrolişti au făcut ceea ce trebuiau să facă. Să susţină echipa, şi au făcut asta chiar şi după ce au primit gol din acel penalty.

Şi mai este ceva, mereu este gălăgie, până în minutul 90 este o atmosferă minunată, şi, dacă se cere, chiar şi în minutele de prelungire.

Cu siguranţă cel mai important derby din România se desfăşoară între Petrolul şi Rapid, la suporteri referindu-ne. Şi da, momentan sunt la egalitate, 0-0.

Se poate, cu siguranţă se poate.

UPDATE: Şi da, uneori fotbalul este foarte nedrept.

4 Comments

 1. Adi

  Răspunde

  Dinamo are si ea o galerie frumoasa care uneori au niste coregrafii de te lasa masca. Din pacate sunt cam scandalagii uneori..

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Se poate. Dar daca imi aduc bine aminte, acum vreo 3-4 ani aveau stadionul ala de 10 randuri gol. Motivul? Juca echipa prost.

   Pai in momentele astea ai si mai multe nevoie de sustinere, dar au cam intors spatele. Acum chiar nu mai stiu cum o duc, zic doar de acea perioada.

   Iar ce tine de suporterii rapidisti, au fost destui care au intrat in greva foamei pentru echipa lor.

   • Răspunde

    E nebunie in oras cand e meci. Toata lumea este acolo sau in carciuma urmarind meciurile Petrolului.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *