Concurs – Pachet de blogger

namebox-logoA trecut ceva de când am organizat primul concurs aici pe blog, pe vremea aceea s-au înscris abia 6 participanţi, dintre care a câştigat doar unul, cum va fi şi acum, dar e ceva mai mult. Premiul acestui concurs va fi asigurat de namebox, care mi-au oferit foarte multă libertate în această operaţiune de a ajuta un blogger, sau chiar a iniţia unul nou.

De namebox am mai auzit, chiar şi bloggeri pe care-i urmăresc au găzduire de la ei, şi care au fost foarte mulţumiţi de profesionalismul de care au dat dovadă aceştia, nu sunt cuvintele mele, sunt ale clienţilor acestei firme. Ţin să cred că aceasta a crescut foarte mult în ultimul timp, şi doreşte să se dezvolte, probabil de aceea se implică foarte mult în social media, dar cred că pentru o firmă de web hosting, promovarea prin astfel de mijloace este foarte vitală.

Am un regret acum în suflet, când am deschis acest blog, nu aveam mare încredere în această firmă, pe atunci avea şi o altă denumire, poate şi acest aspect m-a făcut să îmi schimb părerea faţă de ei, au făcut o promovare foarte bună, iar momentan am avut problemele mele cu firma de la care am găzduit în momentul de faţă blogul, când va fi timpul de reinoire, probabil voi încerca ceva de la firma de faţă.

Dar zic să trecem la subiect, acest concurs este special făcut pentru cei care doresc să-şi deschidă un nou blog, chiar dacă au unul sau nu, acesta este momentul potrivit în a începe o nouă aventură în online-ul românesc. Dacă ai un blog la început şi nu vrei să cheltui banii pe host şi domeniu, acum este momentul potrivit să câştigi acest lucru. Dacă ai deja un blog, acum este momentul potrivit să-ţi începi un nou proiect.

Ce trebuie să fac pentru a intra în concurs?

Premiul este un pachet de blogger (aşa îmi place mie să-i spun), care conţine un domeniu .ro şi găzduire Advanced pe o perioadă de 12 luni. Este un pachet foarte bun pentru un nou blogger care ar putea chiar acum să-şi înceapă cariera.

Câştigătorul va fi selectat de mine, iar dacă cei de la namebox vor avea un favorit, voi lua în considerare şi părerea acestora. Fiecare participant va primi câte un punctaj în felul următor:

1.Creativitatea mesajului, aici se caută un blogger care să-şi dorească foarte mult acest lucru, un fel “de ce vrei tu să primeşti acest pachet?”. Punctajul va fi acordat de la 1-5
2.Comentariul în sine va fi şi el punctat: 3 Puncte pentru un blogger, şi 5 puncte pentru un cititor fără blog.
3.Bloggerul are un dezavantaj faţă de cititorul obişnuit, deci, dacă doreşte să primească cele 5 puncte, va trebui să scrie pe propriul blog un articol pe tema aceasta care să conţină un link către acest articol şi site-ul celor de la namebox.

Mult succes tuturor participanţilor. Câştigătorul va fi anunţat pe 3 5 iulie.

Later edit: Domeniul.ro este pe viaţă, doar host-ul pe un an! 

Înscrişi în concurs:

  1. Stere George
  2. Robert Ilie
  3. Alex Stan
  4. Bogdan Vosloban
  5. Vasile Marin
  6. cami
  7. Bianca Dobrescu
  8. Claudia
  9. Radu Nicolae
  10. Dinu Roman

_____________________________________________________________________________

Castigatorul concursului!

Dacă nu te afli pe această listă şi totuşi ai scris ceva, te rog să mă atenţionezi!