Produse de slaba calitate

Primul meu review de pe acest blog a fost unul cu Toshiba Satellite P855-10Z, per total am fost mulţumit de el la momentul respectiv, dar tot atunci am avut ceva motive de a nu-l recomanda cuiva pentru că am descoperit câteva probleme pe care le-am notat atunci ca minusuri “o problemă minoră datorată softului”. Bine, să nu se înţeleagă greşit, acest laptop îşi face treaba excepţional însă nu aşa cum trebuie, am fost anunţat că acel model avea o problemă, însă nu ştiam că toate celelalte pot avea vreo problemă aşa gravă cum este aceasta. Am primit un mail de la cineva care tocmai a achiziţionat acest laptop iar acesta nu era tocmai foarte mulţumit.

Tot în acea vreme am spus că preţul acestuia este cam ridicat, în jurul sumei de 4200 RON, însă, cititorul de care v-am spus l-a luat la o ofertă cu suma de 3200 RON. Acum cred că era de aşteptat, laptop-ul era cam slăbuţ dacă s-a făcut o asemenea ofertă.

Şi produsul testat de mine şi cel al cititorului au aproape aceeaşi problemă, se resetează foarte frecvent fără un motiv anume, au momente când sistemul rulează foarte greu şi apare uneori BLUE SCREEN ERROR. Cum spuneam, am fost anunţat că este un defect decât la acel laptop, dar s-a dovedit că toate sunt la fel. De aceea am decis să vă anunţ şi pe voi să nu încercaţi această variantă de laptop, să căutaţi ori alt model ori cu totul altă firmă, în orice caz nu acest produs.

Puteţi să puneţi aici produsele cumpărate de dumneavoastră, care s-au dovedit un eşec, pentru a putea ajuta pe ceilalţi.
UPDATE: Continuăm lista?
1.Toshiba Satellite P855-10Z

13 Comments

 1. Răspunde

  Deocamdata nu am avut nenorocul de a cumpara ceva care nu mergea si sper sa nu dau peste ceva ce nu merge.
  E bine totusi ca ai ridicat aceasta problema despre laptop ca sa stie lumea ce si cum.

 2. Răspunde

  Personal 4200 lei mi se pare enorm pentru un laptop. Eu pe al meu l-am cumparat cu 1300 lei (in urma cu multi ani) si nu am avut niciodata probleme. De fapt nu am avut probleme cu niciun gadget achizitionat ever.
  E bine ca ai fost corect si ai semnalat problema. Felicitari! 😉

  • Răspunde

   Cand nu am fost eu corect?:)) (glumesc)
   Nici eu nu as da 4200 pe un laptop, nu am la ce sa-l folosesc, pentru ce am eu nevoie si unul de 1000 este bun 🙂

 3. Răspunde

  Mi se pare destul de nasol ca un produs, la asemenea pret, sa mai aiba si probleme. Dupa mine, ar fi “zburat” in magazinul din care l-am cumparat.
  Pana acum nu am avut nici o problema cu vreun gadget cumparat, inafara de un mp4 al carui nume nu mi-l amintesc…

 4. Răspunde

  Nu sun fan Toshiba la laptopuri, dar bine ca m-ai avertizat, am amici care sunt. Am avut o experienta destul de neplacuta cu un laptop Toshiba la care in nici o saptamana de la achizitionare a picat hdd-ul. Pretul laptop-ului era destul de mare, pe la 4500 ron si de atunci am zis ca nu o sa imi iau niciodata Toshiba.

  • Răspunde

   Am auzit foarte multi ca au o parere destul de proasta fata de Toshiba, cred ca au si motive acum cu cazuri de fata…

 5. Răspunde

  Sincer, nu am avut probleme de genul. Eu oricum nu cumpar Toshiba, nu mi-a placut niciodata marca respectiva.

 6. Răspunde

  nu stiu ce sa zic , mai bine mai faceai un ban gramada si iti cumparai unul bun in care poti avea incredere.

 7. Răspunde

  Eu am avut o problema cu Asus Fonepad insa nu pot generaliza..ar fi impropriu sa spun ca intreaga gama de produse e slaba, pur si simplu am comandat de la emag si avea unele probleme de soft, astfel ca l-am returnat si am cerut si returnarea banilor.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *