Poveste reala

Odată cu avansarea internetului, răspândirea acestuia și folosirea lui, datele noastre sunt din ce în ce mai vulnerabile. Majoritatea dintre noi avem conturi pe facebook,twitter,google + și celelalte rețele sociale, de multe ori preferăm să împărțim cu prietenii noștri fotografii, impresii, comentarii sau să vorbim cu prietenii treburi confidențiale care ar trebui tratate față în față, nu prin intermediul internetului. Acum și la angajare, poți fi întrebat dacă ai cont pe rețelele de socializare, iar angajatorul își poate face foarte ușor o părere despre tine, asta datorându-se activității pe care o avem pe respectivele rețele.

Problema este că se greșește foarte mult, se insistă foarte mult în a distribuii fotografii care ar trebui să fie personale și date foarte importante, aceste treburi par niște nimicuri, dar dacă aceste nimicuri sunt ridicate la un grad foarte mare pot deveni nocive. Mulți copii preferă să facă tot felul de chestii pe internet, cazuri și cazuri, de foarte multe ori asta se întâmplă pentru că nu sunt supravegheați corespunzător acasă de către părinți iar aceștia au acces la prea multe informații, la care defapt nu ar trebui. Așa este și cazul pe care doresc să îl prezint, o fată care a arătat pe internet prea mult și la cine nu trebuia. Voi pune mai jos un video, nu este foarte lung și este o poveste de viață, poate odată cu vizionarea acestui video ne vom schimba puțin părerile despre lumea virtuală și cu siguranță ne vom da seama de problemele care pot apărea.

Voi cine credeți că a greșit în acest caz? Fata sau băiatul care a abuzat de acele fotografii?

14 Comments

 1. Bogdan

  Răspunde

  De multe ori si eu ajung sa imi pun cam multe poze pe facebook. Copile, sa sti ca tu ma inspiri!!!

 2. Răspunde

  Am vazut si eu filmuletul cu A. T. ieri, pe youtube, si mi s-a parut socant.
  Nu pot spune cine a fost de vina, insa fata pana la urma a cedat si a facut ce nu trebuia sa faca. Baiatul a obtinut ce-a dorit pana la urma, insa nu cred ca a constientizat cat rau a produs fetei, astfel incat sa se sinucida…

  p.s: nu stii cum s-a sinucis?

  • Răspunde

   Am cautat, peste tot scrie doar ca s-a sinucis nu si in ce mod, daca aflu te anunt.

 3. Răspunde

  Eu cred ca au gresit amandoi ..fiecare mai mut sau mai putin.

 4. Răspunde

  O poveste de viata. De gresit, a gresit baiatul si parintii fetei, care nu au stiut sa-i acorde ajutorul atunci cand trebuia:)

  • Răspunde

   E veche, de prin octombrie anul trecut, dar totusi e o poveste de viata.

 5. Răspunde

  Mi se pare ca s-a mers prea departe. Povestea asta e reala? Fata s-a sinucis pana la urma? Sincer, nu pot sa cred ca asa ceva se intampla, prea e trasa de par. Desigur, fata e doar o victima…daca e adevarat.

  • Răspunde

   E adevarata povestea, chiar asa s-a intamplat iar fata a murit,adica s-a sinucis, pe multe site-uri de stiri am vazut detalii despre ea.

 6. Răspunde

  asa se intampla cand este implicat diavolul oamenii ajung sa se ia dupa el si uite ce se intampla,ideea cu sinuciderea a fost a lui,a diavolului…din pacate.

 7. Răspunde

  Cine se sinucide garantez ca nu si-a gasit rostu in viata si are ceva cu capul

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *