Scrie pe floresculucian.com

M-am gândit zilele acestea că ar fi bine să pun mai multă valoare pe comunitatea care s-a adunat în jurul blogului meu, aşa că, din această clipă am decis să ofer din nou posibilitatea altor persoane să posteze articole aici pe blog.

Guest posting-ul reprezintă o unealtă foarte importantă pentru promovarea în mediul online, poate să ridice un blog pe culmile succesului şi mai ales, nimeni nu iese în pierdere după un asemenea parteneriat. Cel care găzduieşte rămâne cu un conţinut de calitate, iar autorul cu o impresie sinceră a unei alte comunităţi şi cu posibilitatea ca traficul său să fie mărit, acest raport este direct proporţional cu calitatea articolului.

Întotdeauna am fost deschis la colaborări, tratez cu seriozitate orice mail care ajunge de la voi şi chiar îi dau importanţă, zic că merită încercat!

Ce aştept eu de la un colaborator?

Pe prima poziţie trebuie menţionat că eu nu aştept un articol scris ca de o agenţie de publicitate, ci aştept ca articolul să fie redactat ca de un prieten, într-un ton armonios şi să aibă la bază un mesaj important care să fie de ajutor celor care citesc respectivele rânduri, să facem în aşa fel încât să nu fie doar un exerciţiu de lectură. Diversitatea este totul, am dorit întotdeauna să am aici conţinut diversificat în anumite domenii, printr-un guest post las şi alte persoane să relateze ceva, nu mai contează acum care este numele domeniului.

Ce pot să ofer eu unui colaborator:
 • Un link de pe blogul meu (eventual două dacă este necesară specificarea sursei)
 • Promovarea articolului de pe conturile mele sociale
 • Posibilitatea de a face networking cu mai multe persoane
 • Un mulţumesc pentru timpul acordat
Condiţii necesare pentru postarea unui articol:
 • Autorul să nu aibă o reputaţie negativă în mediul online, nu doresc să mă asociez cu astfel de persoane care s-ar putea să provoace foarte multe reacţii negative asupra articolului.
 • Articolul să fie redactat fără greşeli gramaticale (plus diacritice), cu o exprimare coerentă şi nu în ultimul rând, trebuie să aibă minim 500 de cuvinte.
 • Postul să se îmbine cu celelalte articole publicate pe blog, dacă sunt din domenile următoare vei avea o şansă în plus: dezvoltare personală, fotografie, mediul online, tehnologie. Dacă postul totuşi nu se încadrează în aceste categorii, mă poţi contacta şi discutăm pe larg această incertitudine.
 • Articolul să conţină două imagini, una de 150X100 care va fi configurată ca imagine reprezentativă şi încă una care va fi vizibilă în articol.
 • Articolul trebuie să fie unic, să nu mai existe pe alte site-uri dar nici să nu se publice ulterior, chiar dacă eşti autorul, odată postat aici înseamnă că respectivul material este proprietatea blogului meu.
 • Doresc ca descrierea dumneavoastră să nu depăşească mai mult de două paragrafe şi să fie prezentă la finalul articolului, nu la început cum se obişnuieşte.
 • Nu în ultimul rând, articolul să fie util pentru cititorii acestui blog, să rămână cu ceva concret după ce a fost lecturat, dar şi să răspundeţi la eventualele comentarii.

Dacă îndepliniţi toate aceste condiţii minimale, puteţi să mă contactaţi la adresa [email protected] să discutăm mai pe larg pe baza acestui subiect.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *