Ponturi interesante venite de la Liga 1

Cu siguranţă Liga1.ro este cel mai bun site de pe această nişă. Pot spune că are de toate, ba încă prea multe pentru un campionat cu o valoare aşa de inestimabilă cum este Liga 1.

Liga 1Liga1.ro stă foarte bine la capitolul în timp real. Adică pot vedea tot ce se petrece în timp real. Rezultatele în timp real, clasamentul Ligii 1 în timp real, transferurile în timp real, totul este în timp real. Nu te chinui să mai cauţi după rezultate în Google, ai totul foarte bine optimizat.

Ah da, şi pe lângă cele enumarate mai sus, mai are şi alte chestii pe care eu le consider super faine, vă invit să-l vizitaţi, merită munca din spatele lui.

Trecând peste, astăzi am observat o chestie pe care pe mine m-a făcut să zâmbesc. În sidebar-ul din dreapta jos a apărut o nouă categorie, Pariul echipei Liga1.ro. Dacă intrai acum câteva ore scria că vei avea o surpriză în curând, şi aşa a şi fost, am rămas surprins.

Cei de la Liga1.ro vor pune acolo biletele lor pentru fiecare etapă din campionat (aşa tind să cred), iar o asemenea rubrică vine perfect, mai ales pentru amatorii de pariuri.

Acum rămâne de văzut, Liga 1 este printre cele mai ciudate campionate, orice se poate întâmpla! Repet, orice!

PS: Nu avem parte de un advertorial!

2 Comments

 1. Răspunde

  Ma bucur ca urmaresti site-ul meu.
  Tinad cont ca urmaresc live tot ce inseamna fotbal in primele doua ligi din Romania, am zis sa-mi incerc norocul si pe partea de pariuri. Din pacate n-am fost foarte inspirat cu primele doua meciuri, dar sezonul este lung….

  Bafta multa si tie in proiectul tau online !

 2. Adi

  Răspunde

  Si eu folosesc site-ul pentru a nu ma mai uita la TV sa vad ce a mai facut vreo echipa. Intr-adevar, util si usor de folosit.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *