Plimbare prin cimitir

CimitirAseară împreună cu câţiva prieteni am încercat să verificăm câteva dintre marile mituri ale cimintirului, a te plimba seara şi a fotografia tot ce mişcă. Aveam o treabă bine pusă la punct, era căzută o cruce din lemn la un mormânt, am văzut pe timpul zilei, dar am crezut că-i mai bine să lăsăm treaba asta până la lăsarea întunericului, măcar vom face treaba asta mai palpitantă. Aşa că pe seara, după ora 22:30 am intrat în cimitir şi am început să fotografiez orice îmi iese în cale, cu speranţa că după ce mă voi uita peste fotografii să văd vreo fantomă sau ceva asemănător, eu aşa am văzut în filme dar din păcate nu s-a adeverit şi în realitate.

Prima dată când am intrat în cimitir aveam o frică în mine, dar cu timpul am uitat unde sunt şi eram mai preocupat să-mi iasă mie bine poza decât să mai fiu speriat, mă puneam în genunchi, mă ridicăm şi tot felul de scheme de fotograf pe acolo, vorba aia, păream profesionist.

Maleia Cimintir Petrosani

În concluzie, dacă v-aţi uitat cumva la Fenomene stranii, să nu vă aşteptaţi că aşa e şi în realitate, deci vă puteţi duce la orice oră din zi sau din noapte la un picnic în cimitir, va veţi simţi chiar foarte bine !

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *