Plimbare prin cimitir

CimitirAseară împreună cu câţiva prieteni am încercat să verificăm câteva dintre marile mituri ale cimintirului, a te plimba seara şi a fotografia tot ce mişcă. Aveam o treabă bine pusă la punct, era căzută o cruce din lemn la un mormânt, am văzut pe timpul zilei, dar am crezut că-i mai bine să lăsăm treaba asta până la lăsarea întunericului, măcar vom face treaba asta mai palpitantă. Aşa că pe seara, după ora 22:30 am intrat în cimitir şi am început să fotografiez orice îmi iese în cale, cu speranţa că după ce mă voi uita peste fotografii să văd vreo fantomă sau ceva asemănător, eu aşa am văzut în filme dar din păcate nu s-a adeverit şi în realitate.

Prima dată când am intrat în cimitir aveam o frică în mine, dar cu timpul am uitat unde sunt şi eram mai preocupat să-mi iasă mie bine poza decât să mai fiu speriat, mă puneam în genunchi, mă ridicăm şi tot felul de scheme de fotograf pe acolo, vorba aia, păream profesionist.

Maleia Cimintir Petrosani

În concluzie, dacă v-aţi uitat cumva la Fenomene stranii, să nu vă aşteptaţi că aşa e şi în realitate, deci vă puteţi duce la orice oră din zi sau din noapte la un picnic în cimitir, va veţi simţi chiar foarte bine !

26 Comments

 1. Razvan

  Răspunde

  La un picnic in cimitir :))) .. ca baietii :))

 2. Răspunde

  eu nu m-as duce noaptea in cimitir… nu de frica spiritelor, ci a politiei… daca ma ia la intrebari ce le zic ca nu-s profanator de morminte, ci doar fotograf :D? Si ma vor crede =))

 3. Răspunde

  Nu mai bantuii noaptea prin cimitire mai:)) Poate mai vine vreun grup de-asta, tot asa ca si voi si crede ca sunteti fantome ceva:))

 4. Răspunde

  Am stat 7 ani langa un cimitir si pot sa zic ca a fost chiar “bine” ma refer ca nu era galagie si alte nebunii :)))

 5. Răspunde

  Desi eu nu cred in fantome si alte prostii, dar tot nu m-as aventura seara in cimitir. Sincer.

 6. Răspunde

  Am fost de cateva ori la cimitir seara/noaptea, dar nici sa profanez, nici sa fac fotografii. Mergeam si mai puneam cate o lumanare la cimitir la bunica mea.

 7. Răspunde

  daca te duceai singurel pe la ora 12 noaptea , sigur gaseai o fantoma :))

 8. Răspunde

  Am avut o vara intreaga in care stateam prin cimitir toata ziua de placere..stiu ca suna creepy …dar…perioada adolescentei :)) oricum, prea tare.

 9. Răspunde

  Nu am fost niciodata noaptea in cimitir… si nu cred ca as avea curaj singur.

 10. Răspunde

  Esti de apreciat pentru ceea ce ai facut insa chiar nu imi doresc sa incerc :))

 11. Răspunde

  Nu am mai fost in cimitir noatea de la Invierea de anul trecut si merg maine la o inmormantare, mi se pare macabru ce ai facut tu.

 12. Răspunde

  Toata faza e putin exagerata, eu stau langa un cimitir de cative ani(vro 6), nu am vise ciudate referitoare la momerminte sau chesti de genu’.
  Insa nici nu am intrat in cimitir de 3-4 ori de cand m-am mutat nici macar ziua, nu de alta dar nu vad sensul, am o imaginatie bogata.
  SI pot spune ca am venit acasa la diferite ore, nu mai fix mai devreme de ora 9 ca sa pot zice ca nu am ajuns acasa tarziu.

 13. Pingback: Lucruri faine pe care le-am facut in 2013 » Florescu Lucian

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *