Pentru mine blogosfera nu este relevanta

baniPentru mine blogosfera nu este relevantă, şi nu voi renunţa la această părere, am construit-o de-a lungul mai multor luni şi consider că pe mine nu mă poate influenţa într-un fel sau altul.

Sunt bloggeri şi bloggeri, nu doresc să includ cuvântul acela care tot apare prin online pentru că nu se merită. Sunt persoane pe care le apreciez în online, dar într-un mod pozitiv şi creativ, niciodată nu voi cumpăra un produs pentru că un blogger mi l-a recomandat, pentru că nu mai pot să am încredere. Suntem în era banilor, aproape niciun articol care are legătură cu un produs sau un serviciu nu este făcut de drag, din respect pentru acel produs sau ca o pură părere.

Orice, dar orice sponsorizări. Am avut eu acele concursuri cu namebox, dar să o lăsăm uşor, eu nu am lăudat până la cer firma aceea de hosting, şi aşa ca să mă laud puţin, în primă fază, acum mai mult timp m-au contactat ei să le scriu un advertorial, iar eu aşa ca un om cu blog care nu prea este interesat de partea financiară am zis să facem un concurs, mai multe articole, vizibilitate mai mare şi preţul aproximativ la fel. M-am bucurat că aţi primit nişte premii care vi s-au părut interesante, dacă nu era aşa cred că nu participaţi.

Şi tot la acest concurs, am rămas uimit cum unii dintre participanţi au început să laude excesiv de mult produsele celor de la namebox, ce servere bune au, că site-urile găzduite la ei merg perfect. Acum vă întreb eu pe voi, cum pot ei să laude un serviciu de care nu beneficiază? Să fim serioşi, lumea numai după bani se uită, exemplele le vedeţi şi voi. Şi ce este cel mai ciudat lucru, ştiau că şi eu voi juriza acel concurs, de ce nu m-au lăudat şi pe mine?

În clipa de faţă, ori sunt eu incapabil, dar nu mai pot să fac diferenţa dintre un articol plătit şi unul care este făcut pur informativ, serios acum, chiar am ajuns să fim ultimii oameni? Nu pot cumpăra nimic la recomandarea unui blogger pentru că nu ştiu când vorbeşte serios şi când vorbeşte din punct de vedere financiar, nu sunt relevanţi pentru mine.

Şi nu în ultimul rând, mi se par cu foarte mult respect cei care notează un advertorial cu (A), (P) sau cum doresc, să ştiu măcar înainte dacă îmi irosesc viaţa citind ceva nesemnificativ.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *