Pentru cei care vor sa rada putin cu ocazia Ice Bucket Challenge

După umila mea părere, Ice Bucket Challenge este una dintre cele mai tari campanii virale care se desfăşoară pe internet. Faţă de Harlem Shake este cu adevărat o evoluţie semnificativă.

Algoritmul cred că îl cunoaşteţi cu toţii, nu mai are rost să facem şi alte introduceri.

No, eu n-am vrut să scriu despre campania asta, dar m-a surprins că-şi face foarte bine treaba. Toţi sunt revoltaţi că mulţi doar îşi toarnă găleata cu apă-n cap, iar mai apoi uită de donaţii. Dar spre surprinderea mea, s-au adunat ceva bani, adică ieri se spunea de o sumă foarte mare, ceea ce zic eu că este un lucru excelent.

Sper să se doneze în continuare şi mai mulţi bani, sunt sigur că este necesar să fie cât mai mulţi pentru evoluţia cercetărilor în domeniul sclerozei.

Acum revenind la alte treburi, am văzut o grămadă de oameni obişnuiţi tornându-şi apă în cap. Şi ce rezultat a avut? Plictisitor. Adică nu mă interesează cum îşi aruncă Ghiţă de pe munte apa aia în cap, în schimb, dacă o face Mark Zuckerberg este cu totul şi cu totul o altă situaţie.

DAR. Întotdeauna există un dar. Dacă nu simţeau nevoia să se bage în seamă, cu siguranţă videoclipul de mai jos nu exista. 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *