Pariatul cu cap este o meserie cu adevarat banoasa

Îmi plac foarte mult oamenii care atunci când dau un pronostic iau în considerare mai multe posibilităţi. Să luăm ca exemplu un meci din această seară de la CM, ce să zic, Franţa-Germania. Dacă este să întrebăm un simplu spectator de fotbal cât se va termina meciul, cel mai probabil el va spune că bate Germania.

Campionatul MondialDar lucrurile se schimbă când întrebi un parior care se ţine de treabă, înainte să-ţi dea un pronostic cât de cât plauzibil, el îţi va face o scurtă relatare a rezistenţei fiecărei echipe, tipul de joc, formaţia pe care o aleg, dar şi alte lucruri mai mult sau mai puţin relevante, cum ar fi punctele acumulate în grupa de la Mondial, sau mai mult, pot să se lege chiar şi de grupa de unde au venit înainte de a se califica.

La acest Campionat Mondial am încercat să văd şi eu cum stau lucrurile dacă pariezi, nu prea m-am luat după sfaturile celor care au bloguri axate pe o asemenea nişă, mai mult am mers după intuiţia mea. Recunosc, am încercat de câteva ori şi ponturile specialiştilor, dar ca să ieşi pe profit după biletele lor trebuie să pui o sumă mai mare şi mai multe bilete identice, doar aşa, pentru un amator care nu prea vrea să arunce cu banii pe pariuri, cotele sunt cele mai importante.

Revenind la titlu, chiar se fac bani din pariuri. La casele de pariuri pe care le mai frecventez obsev cum vin persoane (deobicei aceleaşi) şi scot sume relativ mari de bani, adică sunt mulţi care scot peste 100 de lei sau mai mult, ba chiar şi câteva sute bune de lei.

Însă eu nu m-am axat la a paria la casele de pariuri, am ales o metodă mult mai elegantă, am luat un paysafecard de 5 euro şi i-am băgat pe bet365. Ei au avut o ofertă prin care dublau suma pe care o investeşti în platforma lor, deci am băgat 25 de lei şi am mai primit încă 25 de lei.

La început pariam câte un leu, maxim doi. Vedeam că şmecheria merge, am continuat, am ajuns până pe la 70 de lei, iar mai apoi a venit meciul Spania-Olanda, iar favorita mea, Olanda, era condusă de către campioana mondială şi europeană. Aşa că, am zis să risc, bine, nu am riscat, am încredere în echipa mea. Aşa că am băgat 10 lei pentru că Olanda marchează în următoarele 10 minute, evident că a marcat, nu o dată, ci de două ori. Ţin să precizez că atunci Olanda avea nişte cote relativ mari, spun asta pentru că am prins cota de 6 şi ceva, nu mai ţin minte exact.

Au urmat alte meciuri, bălanţa mea se apropia de aproape 200 de lei, iar atunci am zis să risc mai mult, asta având în vedere că s-au întâmplat prea multe surprize la un singur CM. Aşa că, dacă la început puneam maxim doi lei, am ajuns să mai pariez şi câte 30 sau 40 de lei, se întâmpla să câştig, dar şi să pierd, până la urmă astea-s pariurile.

Acum, după aproape o lună am în cont 33 de lei, nici nu mai ştiu ce să fac cu ei, mă gândesc că în cazul în care aveam ceva mai multă minte, acum suma asta era de cel puţin 10 ori mai mare. Însă mi-a plăcut cum suna, “nu rişti, nu câştigi”, iar eu am riscat, dar n-am prea câştigat.

Nu am vrut să vorbesc despre exemplul meu negativ, ci despre sportul în sine, dacă ai cât de cât habar pe ce pariezi, dar ai şi ceva timp pentru a te experimenta şi a urmări cât mai multe meciuri (fie ele de orice fel), lucrurile vor veni de la sine. Serios.

Hai Olanda!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *