Parada de 1 iunie

Luni, a venit pe la liceele din Petrosani un actor de la teatrul cultural din oraş, acesta căuta voluntari pentru realizarea unei parade cu ocazia zilei de 1 iunie, paradă care va avea loc de la ora 10 şi va fi în centrul atenţiei în acea zi. Spun asta pentru că strada principală va fi în mare parte blocată pe parcursul zilei şi pe acolo se va desfăşura marea acţiune, a voluntarilor care vor încerca să facă ceva foarte fain, printre care mă număr şi eu 🙂

Ne-am strâns în număr destul de mare, e ceva foarte fericit pentru că acţiunea se va putea împărţii pe 6 poveşti, iar fiecare poveste fiind alături de un car alegoric (şi eu am prins loc în unul dintre ele), acolo vor fi în rolurile principale voluntarii dar şi actorii, care vor fi împărţiţi pentru a fi “îndeajuns” pentru toţi. Sunt curios cum se va desfăşura activitatea, din câte ştiu până acum, luni va trebui să probăm costumele şi să programăm când putem avea repetiţii. Eu am primit un rol de coşar, abia aştept să văd produsul final.

Voi mai reveni luni cu câteva păreri după cea de a doua întâlnire, după prima am rămas foarte impresionat şi sper că totul va merge bine, iar dacă va fi aşa poate treaba va fi şi sincron.

12 Comments

 1. Răspunde

  Aici, in Bucuresti, nu se oboseste nimeni sa oragnizeze asa ceva. Sau cel putin nu cu noi…
  Eh, macar sa va distrati voi 🙂

 2. Răspunde

  Nici aici nu s’a prea obosit nimeni pana acum dar … ma bucur ca de la un an la altul in oras incep sa se organizeze din ce in ce mai multe evenimente care sper ca in timp sa devina traditii. E bine … ca incepem sa vedem si altceva … ca se face cate ceva si mai ales ca se fac din ce in ce mai multe proiecte care implica si comunitatea ce se arata dornica de a pune umarul.

  Voi fi si eu … in public! 😀

  SUCCES!

 3. Răspunde

  🙂 Frumos. Succes si sa prindeti o vreme cat mai frumoasa, sa mearga cat mai multe lume sa va vada.

 4. Răspunde

  Ce actiune super, o sa mergi insotit de DSLR? Mi-ar placea sa vad imagini de la eveniment! 😀

  • Răspunde

   Chiar imi zicea cineva ca voi rata ocazia de a face poze 🙂 Nu pot sa-l iau pentru ca voi avea ceva de facut cu bastonul acela de cosar si voi fi imbracat in cosar, nu cred ca aparatul intra in garderoba :))

   Voi lua cu siguranta poze de la ziarele locale, iar daca ice4you va face ceva poze poate imi va trimite si mie cateva 🙂

 5. Răspunde

  O sa fie un pic obositor dar distractiv si vei ramane cu o amintire frumoasa.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *