Pana si mieluseii sunt lupi la volan

După cum bine aţi observat, traficul este plin de conducători auto care au un limbaj asemănător cu cel al lui Mircea Badea. Majoritatea ar da în stânga şi-n dreapta de parcă peste tot ar fi motociclisi care-i “perturbă” buna desfăşurare a emisiunii.

Pe asfaltAcum vorbind ceva mai serios, am observat că eu, care sunt relativ calm în general, la volan am o stare de tensiune şi sunt parcă puţin mai agitat. Adică nu simt asta, dar cum mă deranjează ceva mă enervez instant, orice, poate de exemplu să cadă ceva de pe bord şi să mă enerveze sunetul.

Astăzi chiar mi s-a întâmplat o fază relativ comică. Mergeam pe un drum cu prioritate, iar de pe un drum fără prioritate venea un domn de vreo 40 de ani, care mi-a acordat prioritate, dar din diferite motive, şi nu ştiu nici acum, am stat să-i dau eu prioritate.

În pozitile acelea am stat 5-6 secunde, iar mai apoi mi-am aduns aminte că ăla deştept cedează, dar de fapt eu eram prostul. Iar în loc ca să fiu eu cel care îşi cere scuze, scot capul pe geam, iar pur românesc o dau, “dă-te-n mă-ta” :))

Ştiu, sunt prost. Iar pe calea asta ţin să vă spun să nu vă mai supăraţi pe cei care va înjură în trafic, este o formă mai uzuală de a te descărca.

PS: Să nu uitaţi de centura de siguranţă!

(sursa foto)

6 Comments

 1. Răspunde

  Ai injurat un om de 40 de ani. Rusine tie! 😀 Mai bine sa te descarci, cel mai bine! Ce masina conduceai?

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Nu una care sa ma faca superior.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Tind sa cred ca nu ai citit articolul.

 2. Răspunde

  Am citit articolul, el a acordat prioritate, a respectat regulile de circulație.
  Cum ai zis și tu, trebuia să fi tu cel care cere scuze, da tu l-ai înjurat.
  Nu te așteptai să fi înjurat?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *