Online-ul trebuie sa ramana online

De când am auzit că băieţii de la TNR vor avea o emisiune la Prima m-am bucurat foarte mult, eram nerăbdător să văd cum vor arăta textele lor într-un alt format, dar aşteptarea mea nu a meritat. Chiar am dat cu 20 de minute înainte să nu pierd o secundă din porţia lor de ştiri, dar ce să vezi, chiar îmi pare rău că au făcut alegerea de a trece pe sticlă.

Un prim aspect pe care eu îl consider nasol pentru ei este faptul că persoanele care nu au citit niciodată textele lor nici nu o vor face. Şi pe bună dreptate. La televizor totul părea un umor prostesc, slab şi cu nişte glume răsuflate. Poate este părerea mea, dar la glumele de pe TNR şi cele prezente în această seară e diferenţă ca de la cer la pământ.

Nu ştiu ce să zic, lipseşte acel ceva, trebuia ceva în plus pentru a ieşi o super emisiune. Probabil dacă începeau în televiziune acum nu îi mai citeam.

Şi acum revenind la titlu, de ce online-ul trebuie să rămână online? Păi e foarte simplu, un exemplu este cel de faţă, un alt exemplu este tovarăşul nostru Mikey, dar mai era ceva doar că am un lapsus. Şi cred cu tărie că şi viceversa este valabilă, succesul în televiziune nu-ţi garantează succesul în online.

9 Comments

 1. Pingback: Protest pentru munca in weekend! Starea M&G! | Amiralul.info

 2. Răspunde

  Nici eu n-am fost prea incantat de ce au produs pe “sticla”.

 3. Răspunde

  Ai dreptate, sunt jalnici la televizor, atât intonatia cat si “stirile”. Online am o parere buna despre ei, doar online.

  • Răspunde

   Mda, la televizor singura parte care m-a amuzat a fost atunci cand s-a dus Eftimie la reporter sa ceara o tigara, in rest totul cam sec…

   • Răspunde

    Se vor perfectiona cu timpul, daca va ramane emisiunea, ideea e ca nici stirile care le prezinta nu sunt amuzante in comparatie cu ce scriu ei pe site.

 4. Răspunde

  Imi pare rau pt ei dar din pacate nici mie nu mi-a placut…

 5. Răspunde

  nu am vazut emisiunea ca sa am o parere obiectiva, insa e foarte greu pentru un om de online sa se ridice la standardul din tv, acolo iti trebuie carisma, trebuie sa “dai” bine pe tv, nu e asa usor!

  • Răspunde

   Cei de la TNR apar foarte rar, au actori care “ar trebui sa faca toata treaba”, ei sunt mai mult cu glumele.

 6. Răspunde

  Nu a fost prea buna prima emisiune dar nici celalalte. Trebuie sa ai talent sa spui o stire de asta traznita. TNR-ul este online, in TV nu exista.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *