Online-ul trebuie sa ramana online

De când am auzit că băieţii de la TNR vor avea o emisiune la Prima m-am bucurat foarte mult, eram nerăbdător să văd cum vor arăta textele lor într-un alt format, dar aşteptarea mea nu a meritat. Chiar am dat cu 20 de minute înainte să nu pierd o secundă din porţia lor de ştiri, dar ce să vezi, chiar îmi pare rău că au făcut alegerea de a trece pe sticlă.

Un prim aspect pe care eu îl consider nasol pentru ei este faptul că persoanele care nu au citit niciodată textele lor nici nu o vor face. Şi pe bună dreptate. La televizor totul părea un umor prostesc, slab şi cu nişte glume răsuflate. Poate este părerea mea, dar la glumele de pe TNR şi cele prezente în această seară e diferenţă ca de la cer la pământ.

Nu ştiu ce să zic, lipseşte acel ceva, trebuia ceva în plus pentru a ieşi o super emisiune. Probabil dacă începeau în televiziune acum nu îi mai citeam.

Şi acum revenind la titlu, de ce online-ul trebuie să rămână online? Păi e foarte simplu, un exemplu este cel de faţă, un alt exemplu este tovarăşul nostru Mikey, dar mai era ceva doar că am un lapsus. Şi cred cu tărie că şi viceversa este valabilă, succesul în televiziune nu-ţi garantează succesul în online.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *