O remarca despre numele Marius

La noi în Petroşani avem norocul să avem mai multe vedete locale, ca prin oricare alt oraş de provincie, de altfel.

Însă nu ştiu cum se face că toţi pe care eu unul îi cunosc au numele Marius. Bine, fiecare Marius de-al nostru are câte un specific, unul e Marius nebunul, unul Marius de la mină, unul Marius cerşetorul, unul Marius din faţă de la Carrefour, Marius manelistul etc.

Asta aşa, ca să ştiţi, ăştia enumeraţi mai sus îi cunosc din vedere. Toată ziua sunt prin oraş, iar cum Petroşaniul nu este foarte populat, ai ocazia să întâlneşti cam un Marius sau doi pe zi, acum depinde şi de cât timp ai să baţi pasul pe jos.

Nu vreau să jignesc pe nimeni prin articolul ăsta, dar eu când aud numele Marius imediat îmi vine să zâmbesc, involuntar, iar acum cred că se şi ştie de ce.

No, uitaţi, aveţi un Marius aici. Nu ştiu cine a avut dărnicia de a îi face un cont pe Facebook, dar oricum, eu nu mi-aş bate joc de astfel de persoane.

3 Comments

 1. Ianis

  Răspunde

  Sa stii ca si la mine in bloc am un Marius, nu e el chiar asa de dus cu pluta precum ai tai, dar oricum, nici Marius al meu nu este in deplinatatea facultatilor mintale.

  PS: Cunosc o persoana extraordinara care o cheama Marius.

 2. Răspunde

  Nu mi se pare admirabil faptul ca isi pierd timpul aiurea in spatele unei persoane cu mai putin noroc in viata. Vad ca are si 700 de prieteni pe facebook. Fiecare cu cat il duce mintea, fiecare cat poate.

  Un an nou fericit, omule!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *