O noua schimbare

changeTitlu care s-a mai auzit de câteva ori aici. Am spus la ultima schimbare de temă că va fi una care o să reziste ceva timp, aşa a şi fost, 7 luni a supravieţuit! Nici prin gând nu mi-ar fi trecut că astăzi voi schimba complet tema de pe blogul meu, a fost ceva neprevăzut, lucrurile neprevăzute sunt de multe ori cele mai frumoase, aşa cum este şi acest moment, unul aşa, mai special.

Am intrat să văd ce se mai discută pe aici şi din întâmplare, sau nu, am intrat la temele recomandate de WordPress, am derulat puţin în jos şi am dat peste această minunată temă care are numele Sixteen. Am selectat “Examinează” şi am rămas mască, la propriu. Mi-a plăcut aşa de mult încât am dat imediat să o instalez şi să văd cum arată haina asta pe blogul meu, mi-a plăcut!

Am zis, “iooooooi, ce temă făină, zici că-i de vedetă!”, evident nu ăsta era scopul. Am văzut că se personalizează relativ uşor şi ceea ce este cel mai important, arată exact cum aş vrea eu să arate o temă pentru un blog. Cu o fotografie reprezentativă, un titlu reprezentativ şi nişte butoane care se potrivesc de minune cu cromatica blogului. Bineînţeles, imaginea din header o să fie schimbată cu una care să mă reprezinte mai mult, rămâne de văzut ce o să aleg acolo, este timp destul.

Pe de o altă parte, îmi place cum se vede scrisul în interiorul articolului, e minunat din punctul meu de vedere. Nu ştiu de ce, dar tema asta o pot descrie doar cu un singur cuvânt, minunată!

Acum pe final, pe lângă clasicele păreri despre tema aceasta cea nouă şi minunată, mai cer să-mi spuneţi ceva frumos la descrierea blogului, un text care să se potrivească sub numele Lucian Florescu care este prezent în header. Găsim ceva fain?

PS: Imaginile reprezentative vor fi afişate aşa cum trebuie începând cu următoarele articole.

Am intampinat o problema la tema noua, revin la ea cat mai repede posibil!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *